В кошмарна ситуация попадна водещата на Съдебен спор Нана Гладуиш.В

...
В кошмарна ситуация попадна водещата на Съдебен спор Нана Гладуиш.В
Коментари Харесай

Нагъл шофьор обиди Нана Гладуиш, тя му го върна тъпкано

В кошмарна обстановка попадна водещата на " Съдебен спор " Нана Гладуиш.

В своя персонален Facebook акаунт телевизионната водеща описа за приключение, обвързвано с безочлив водач. По думите й възрастен мъж по възмутителен метод е спрял автомобила си в центъра столицата. Заради направена забележка тя е получила обидата " ла*но ", само че пък уместно е отвърнала, като е изляла бутилка ледена вода върху шофьорското място на господина.

Възмутена от безочието, наглостта, простащината и обидите, водещата написа следното в обществената мрежа:

" Още трептя! Ето по този начин се стопира в центъра на София. По средата на улицата, освен това на ъгъл. И водач - няма. Появи се по-късно. Господина ме назова “лайно”.… аз му излях огромна бутилка студена вода върху шофьорското място. Но вместо мокро на задника, на такива би трябвало да им запари, уви за тази цел някой би трябвало да си прави работата. Същия “мъжкар” стопира постоянно по този метод и с часове не мърда, а в наглостта си ни праща да си купуваме по-малък автомобил. ".

" Поздравления за постъпката! ", пишат в мненията консуматори на Facebook и поучават Нана да изпрати фотосите в КАТ.

Колега на водещата - журналистът Антон Стефанов, също е измежду коментиралите обявата. Той шеговито е написал: " Защо не извика Жоро Игнатов? ", а Нана му отвръща със следното: " Ха-ха. Защото не спекулирам със служебното си състояние ".



Снимки: Нана Гладуиш / Facebook
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР