В Корея представиха седмото поколение на премиум седана Grandeur, който

...
В Корея представиха седмото поколение на премиум седана Grandeur, който
Коментари Харесай

Hyundai показа луксозен седан конкурент на Lexus ES

В Корея показаха седмото потомство на премиум седана Grandeur, който на някои пазари е прочут като Azera. Със промяната на поколението и прекосяването към нова платформа, бизнес седанът е станал още по-голям. Дължината му е повече от 5 метра, а междуосието е 2,89 м.

Освен това моделът е с прекроен доста външен тип. Отпред има тънка LED лента, като при минивана Staria, солидна решетка и нови фарове. Формата на задните светлини и броните също е изменена. Дръжките на вратите към този момент са изравнени с каросерията, а 20-инчовите джанти са с дизайн с доста спици. Задната част на страничния прозорец е триъгълна, намек към първото потомство Grandeur.

В интериора на автомобила има огромен сензорен екран, разграничен на две елементи, и нов волан, които притеглят вниманието. Има и фоново осветяване с доста нюанси. Списъкът с варианти се добавя от система за полуавтономно шофиране.

Бизнес седанът се предлага с 2,5- и 3,5-литрови бензинови мотори с мощ 198 и 295 к.с. надлежно. Предлага се и хибридна версия с 1,6-литров мотор. Флагманът ще се задвижва от V6 мотор с мощ 300 к.с.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР