В координация с Националния оперативен щаб се въвежда временен ред

...
В координация с Националния оперативен щаб се въвежда временен ред
Коментари Харесай

Спазвайте инструкциите за пазаруване в магазините, зоват от Сдружението за модерна търговия

В съгласуваност с Националния действен щаб се вкарва краткотраен ред за извършване на покупки в комерсиалните обекти в България . Във всички магазини ще бъдат сложени указания за реда на влизане, извършване на покупки и овакантяване на обекта. Това гласи изказване на Сдружението за съвременна търговия .

Съгласно инструкциите на Министерство на здравеопазването, в магазините се ползват засилени дезинфекционни ограничения и се съблюдават най-стриктни хигиенични правила поради създалата се обстановка, твърдят от Сдружението.

Повод за тяхната позиция е Извънредното състояние в България, въведено на 13 март 2020 година

Съгласно заповедта на министъра на опазването на здравето от 13 март 2020 година, през идващите дни магазините за бързооборотни и дрогерийни артикули на BILLA, dm, Kaufland, Lidl, Metro Cash&Carry, Mr. Bricolage, ProMarket и T MARKET ще продължат да работят с естествен потенциал и приспособено работно време, с цел да обезпечат оптимално както обслужването на клиентите, по този начин и осъществяването на заповедите на институциите.

След регистрирания на 13 и 14 март 2020 година растеж на извършването на покупки в нашите търговски обекти, от 15 март досега потребителският поток понижава, обстановката се възстановява и хората се обслужват умерено и без закъснение, пишат от Сдружението.

Те твърдят, че в магазините им има задоволително артикули и при привършване, може да се достави още веднъж в магазините.

" Нашите логистични вериги работят с цялостния си потенциал, складовете ни са заредени с хранителни и нехранителни артикули , в това число артикули от първа нужда и хигиенични препарати, и доставките към магазините се правят без спиране и отмора ", твърдят от Сдружението.

Те приканват за персонална отговорност на клиентите, с цел да съблюдават инструкциите в магазините и напътствията на оторизираните лица и да демонстрират успокоение, самообладание и почитание към другите. Всеки ще бъде обслужен, твърдят от Сдружението.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР