В компанията на майка си Милко Калайджиев отпразнува 70-ия си

...
В компанията на майка си Милко Калайджиев отпразнува 70-ия си
Коментари Харесай

Милко Калайджиев празнува 70-ия си рожден ден с майка си

В компанията на майка си Милко Калайджиев отпразнува 70-ия си рожден ден. Това показа през вчерашния ден пред „ България Днес “ обичаният реализатор точно на персоналния си празник. В заведението си в центъра на Свиленград Милко събра освен родителката си на достолепна възраст, само че и брачната половинка си Маргарита, брат си и хора от най-близкото си обграждане.

„ Чувствам се на 40 години, даже и по-млад може би на към 35. В този ден си мисля, че песента на Йорданка Христова „ Ще не преставам да пея “ е тъкмо за мен и си припявам „ Ще не преставам да пея до последния си почтен момент. И в случай че отмина, отново след мен ще има музика, която да звучи “. Вижте по какъв начин хубаво го е изпяла, а това е и самата истина “, добави с усмивка Калайджиев, който си пожелава да има здраве за него и околните му хора.

Милко призна, че въпреки да обича да забавлява хората и да прави спектакли за тях, когато става въпрос за негов персонален празник, е напълно друго. „ Обичам да ми е умерено, без огромни веселби и мощен звук. Да съм със брачната половинка ми и децата в тиха атмосфера “, изясни артистът, който е емблема на българския попфолк към този момент три десетилетия.

Калайджиев разкри, че тайната на дълголетието е неговата интензивност и че продължава да пее, от време на време по 7 часа без спиране. Но с цел да съумява да го прави, съблюдава прецизен режим, не пие алкохол, става рано заран и се храни здравословно, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР