В колекцията на дизайнера Джон Галиано за модна къща Маржиела

...
В колекцията на дизайнера Джон Галиано за модна къща Маржиела
Коментари Харесай

Джон Галиано връща на мода корсета, но... в мъжкото облекло

В сбирката на дизайнера Джон Галиано за фешън къща " Маржиела " мъжете носят корсети, шалове, пера, съобщи Агенция Франс Прес. Галиано разясни, че си сложил за цел да потърси нова неустрашимост . За дефилето за сезона пролет/лято 2019 година той се е осланял на кройки, с помощта на които дрехата обгръща тялото.
 
Уменията си английският дизайнер сподели в не една сбирки за дами, а този път разкри и в проектираните от него сака от туид и сатенени костюми.
 
Докато преди време Мадлен Вионе и Пол Поаре бяха първите дизайнери, освободили дамата от корсета, Галиано в този момент го връща на мода в мъжкото облекло. Корсет с цвят на човешка плът е носен върху сакото на мрачен костюм , черен корсет - на голо като бюстие, а корсет с леопардов принт - в композиция с розов панталон. Горните елементи от някои дрехи са от транспарантна коприна и са носени върху ризи.
 
Дефилето се състоя измежду фон от статуи, изваяни от американеца Тони Матели , в пространствата на стилната къща. Става въпрос за постройка на някогашен манастир , употребена по-късно от школа за промишлен дизайн.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР