- В клуб Традиция, където членуваше 44-годишният Милен Атанасов са

...
- В клуб Традиция, където членуваше 44-годишният Милен Атанасов са
Коментари Харесай

Пловдивски патриот и родителите му са сред жертвите на зверската катастрофа край Пазарджик

- В клуб " Традиция ", където членуваше 44-годишният Милен Атанасов са съкрушени - Другият умрял лидер - Стоян Терзиев, чакал тези дни сина си от Америка
Секретарят на клуб " Традиция " в Пловдив Милен Атанасов и родителите му Ваня и Сашо са трима от починалите в кошмарната злополука през вчерашния ден следобяд на пътя Пловдив-Пазарджик. Тe ще бъдат заровени в сряда в гробищния парк на " Рогошко шосе " в Пловдив, оповестиха покрусени техни сътрудници.

44-годишният Атанасов е карал " Форд фокус " в посока Пловдив, когато е станал съдбовният конфликт на разклона за Мало Конаре. Зад кормилото на другата кола " Шкода Октавия " е бил 64-годишният Стоян Терзиев, който е умрял също на място. " Засекли са му пътя и ударът е бил нечовечен ", разказа пред " 24 часа " кметицата на първомайското село Драгойново Надка Митева. Тя изясни, че Терзиев има фамилна вила в селото, а другояче с майка си живеел в Кърджали. Той е пътувал в посока Пазарджик. " Майка му е жива и са й съобщили трагичната вест ", добави Митева.

Самият Терзиев имал огромен наследник, който от години живеел в Съединени американски щати и трябвало да се върне в околните дни. " Баща му беше пристигнал в Драгойново да подрязва асмите и да се готви за посрещането ", добави Митева. Тя е покрусена от следващата кървава злополука, която взе пет жертви. Загинала е и 52-годишна жена, която е пътувала в колата на Стоян.

Още по-голяма е нещастието за пловдивчанката Мария Атанасова, която загуби цялото си семейство. Освен брат й Милен на място е умрял 71-годишният й татко Сашо, а по-късно и майка Ваня, която е на 66 година

" Милен беше доста деятелен и безрезервен човек. Последно събирахме пари за една наша колежка, която беше онкоболна. Милен беше от първите, които се отзоваха ", описа пред " 24 часа " някогашният общински консултант Златко Конов, който членува в другия родолюбив клуб " Родолюбие ". По думите му ръководителят на " Традиция " в Пловдив Димитър Спасов е сломен от черната новина.

По информация на " 24 часа " Милен Атанасов не е фамилен. Занимавал се е с търговия на дребно. А по душа бил огромен родолюбец. По тази причина е членувал и в " Традиция ". Клубът взе участие във възстановки на исторически събития на публични празници.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР