В картата се съдържа информация за обекти от пътната и

...
В картата се съдържа информация за обекти от пътната и
Коментари Харесай

Интерактивна карта представя развитието на транспортната инфраструктура до 2040 г.

В картата се съдържа информация за обекти от пътната и железопътна инфраструктура, интермодални терминали, летища, пристанища, вътрешни водни пътища, нови мостове и тунели, които ще се осъществят на стадии до края на интервала. Картата показва проектите на страната за плановете, които ще се осъществят в регионите за обмисляне на страната.

Картата пресъздава планове от главната и широкообхватна TEN-T мрежи, които са в употреба през 2022 година или ще бъдат приключени до 2030 година. Включени са също стратегически значими за България обекти, които се чака да бъдат пуснати в употреба до 2040 година. Завършването на плановете е планувано на разнообразни стадии в границите на този период.

В интервала 2022 – 2025 година би трябвало да приключи цялостното създаване на сектора от Благоевград до Крупник на автомагистрала „ Струма “ и трасето сред Боаза и Павликени на автомагистрала „ Хемус “. Ще бъде приключена и пусната в употреба цялата автомагистрала „ Европа “ от граничния пункт „ Калотина “ до София. В този...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР