В Канада откриха тялото на жена, която изчезнала на път

...
В Канада откриха тялото на жена, която изчезнала на път
Коментари Харесай

Талант!13-годишен откри трупа на жена, изчезнала преди 27 години СНИМКИ

В Канада откриха тялото на жена, която изчезнала на път за женитба през 1992 година Случаят се пропука, откакто 13-годишно момче откри потънал автомобил на към 15 фута дълбочина във водата в езерото Грифин в Ревелстоке, Британска Колумбия.

Макс Верекна бил край езерото със фамилията си, покрай дома им за отмора, когато разкрил останките и подал сигнал в полицията.

Три дни по-късно, на 21 август, дошъл водолазен екип. Макс влезнал във водата с специалистите и взел своята камера GoPro. Той станал техен лидер и по този начин намерили тялото на 69-годишната Джанет Фарис.


Полицията има вяра, че дамата, която е от Ванкувър, може да е потънала в езерото, откакто е изгубила надзор над своята Хонда, пробвайки се да избегне животно на пътя. Джанет карала сама към сватбата в Алберта.

Макс сподели пред CTV News, че постоянно обича да разплита нещата.


Когато екипът на гмуркането дошъл, водата била мътна и затруднявала гледката към дъното на езерото, тъй че Макс решил да помогне.

Макс прибавя: „ Препоръчах на експертите да взема своята GoPro и да я използваме за снимане под водата и да имаме по-добра видимост. Така аз се гмурнах и направих видео на всичко долу “.

Майката на Макс, Нанси Уренка, споделя, че „ сърцето й просто изхвръкнало “, когато схванала, че има някой вътре в потъналото транспортното средство ".


Черната Хонда от 80-те години била извадена на сушата. Тя била открита единствено на 10 фута от страната на автомагистралата.

Специалистите похвалиха Макс за "изключителната " детективска работа и споделиха, че ще се стремят да го наемат в бъдеще.

Семейството на госпожа Фарис най-сетне съумяло да уреди проектите за нейното заравяне 27 година след изгубването й.


Синът й, Джордж Фарис, който в този момент е 62-годишен, показа: "Мисля, че най-лошото нещо е това да не знаеш нищо. Предполагаме, че може би тя е излязла от пътя, защото или е заспала, или се е пробвала да избегне акцидент, или животно на пътя ".

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР