В какво се крие красотата ? Оралният секс не се

...
В какво се крие красотата ? Оралният секс не се
Коментари Харесай

Това трябва да го знаят всички жени: С гълтането на сперма си гарантират безопасна бременност /18+/

В какво се крие хубостта? Оралният секс не се отнася единствено за мъжете, само че и дамите, които за жалост не могат да вършат секс в „ тези “ дни от месеца.
Доктор Густав Декър споделя, че дамите с оралния секс и с поглъщането на сперма, в бъдещето си подсигуряват безвредна бременност. Как?
Семенната течност на всеки мъж съдържа протеини, а е доста по-добре, когато огранизмът на една жена свикне със спермата на мъжа, толкоз по-голяма е вероятността след време, в случай че решат да имат деца, нейната матка да одобри тази сперма. За да се избегне всяка случайност да се стигне до секуална алергия и тялото на дамата да изхвърли сперматозоидите като непознато тяло, най-добре е тази течност преди да влезе в контакт с цялата система на дамата да се гълтам!
Дакер също забелязал, че при дамите, които постоянно практикуват орален секс с мъже, са понижаване появяването на прееклампсия (усложнения по време на бременността, когато имунната система отхвърля плацентата), което може да докара до незадоволително развиване на бебето
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР