В какво качество нахлухте в Булгартрансгаз? Този въпрос отправи депутатът

...
В какво качество нахлухте в Булгартрансгаз? Този въпрос отправи депутатът
Коментари Харесай

Депутати от ГЕРБ не искат да участват в рекетьорско-предизборна групировка в НС

В какво качество нахлухте в Булгартрансгаз? Този въпрос насочи депутатът от ГЕРБ Дани Каназирева при започване на съвещанието на комисията по проверка на властта . Според нея председателката Мая Манолова е нарушила разпоредбите на комисията. Три писма от сдружения са постъпили с комисията. Манолова изясни, че са отишли в сдружението по покана на шефа на " Булгартрансгаз ". Всички членове на комисията са били известени. Междувременно шефът на сдружението бил привикан в Министерството на енергетиката. Казал обаче, че неговият екип ще одобри депутатите.
 Снимка 528818
Източник:

Припомняме, че незабавно след визитата на Мая Манолова предходната седмица от
 Манолова към депутатите: Стига партийни маневри, заемете се с проблемите на хората
Манолова към депутатите: Стига партийни маневри, заемете се с проблемите на хората

Тя вещае тежко икономическо и обществено лято, в случай че Народно събрание продължава да се разсейва от проблемите на гласоподавателите си

Предизборно реалити съзря Каназирева в акциите на Мая Манолова. Как се оказахте на тази среща, тъй като аз не съумях да се окажа , недоумява и Тома Биков. Манипулирате и употребявате комисията, ядоса се Дани Каназирева. Тази комисия е родена единствено и само за предизборна акция, счита и депутатът от ГЕРБ Маноил Манев . Според него значимото било Мая Манолова и антуражът й е бъдат снимани. По думите на Манев в комисията се основала рекетьорско-предизборна формация.

Манолова видя обаче точно в цялата основала се нервност съображение за визитата в " Булгартрансгаз ". Вие разбирате от рекет, сигурно, върна тя имитация към Маноил Манев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР