В какъв размер са разходите, направени от Община Бургас и

...
В какъв размер са разходите, направени от Община Бургас и
Коментари Харесай

Съветник питат: Колко плаща Община Бургас за медийно отразяване?

В какъв размер са разноските , направени от Община Бургас и общински предприятия за медийно отразяване? Този въпрос задава общинският консултант Александър Койчев към кмета Димитър Николов. 

В питането си той припомня, че положителният имидж на Община Бургас и общинските предприятия, както и положителната информираност на жителите, са извънредно значими. Медиите са главен инструмент за това и спомагат за бистрота на процесите , протичащи в общината.

Той упорства да получи отговор на въпроса с кои локални и национални медии Община Бургас и общинските предприятия имат контракт за медийно отразяване, осведомително обслужване и реклама ? В това число влизат също обществени мрежи и външна реклама, в случай че има такива.

Другият му въпрос е обвързван с това каква е продължителността на всеки контракт и сумата за година , която Община Бургас и съответните общински предприятия заплащат.

Отговор на тези въпроси би трябвало да бъде получен преди идното съвещание на Общински съвет-Бургас , което ще се организира идната седмица. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР