В живота ви със сигурност ви се е случвало да

...
В живота ви със сигурност ви се е случвало да
Коментари Харесай

7 начина да кажете на някого, че нямате интерес към него

В живота ви сигурно ви се е случвало да желаете да покажете на някого, че нямате интерес към него. Отказването на нечие ухажване обаче в никакъв случай не е лесна задача. Повечето от нас считат, че е неловко да предизвикват страдалчество на някого. Въпреки това отхвърлянето, което е по едно и също време състрадателно и недвусмислено, е скъп жест.

Като изразявате почтено и общително неналичието си на сантиментален интерес, вие изпращате значимо обръщение, което да ги защищити от това да влагат повече време и старания в преследването ви. Не е срамно или не почтително да покажете на някой мъж, че нямате интерес към него. Това освен им икономисва ненужни очаквания или бъдещи разочарования, само че и открива персонална граница, която пази вашето време и прочувствено благоденствие.

И по този начин, пригответе се да разгледате някои неповторими и най-хубави препоръки за това по какъв начин да кажете на някого, че не изпитвате нищо към него:

Прозрачност на възприятията ви

Откриването на страстите ви може да бъде предизвикателство, изключително когато отговорът ви опонира на упованията на другия човек. Как да отхвърлите някого прелестно може да се окаже внимателно изкуство, което да овладеете в такива обстановки. Можете да предадете страстите си, като посочите, че възприятията или гледните ви точки не съответстват по време на диалога.

Добра концепция е да репетирате известието си към него авансово, с цел да уцелите верния звук, като се уверите, че откровеността ви няма да прозвучи жестоко. Обмислете опцията да репетирате пред огледало, да запишете гласа си или да извършите видеоклип, с цел да усъвършенствате изрече си. Поддържането на учтивост е от значително значение, с цел да избегнете нещо, което може да се одобри за злонамерено. И въпреки всичко внимавайте да не звучите изкуствено.

 към него

Краткост на диалозите

Кратките и забавените отговори могат да предадат възприятията ви, без да ги излагате категорично. Въпреки че това е по-лесно посредством текстови известия, в случай че се окажете в телефонен диалог, включете се в лек диалог и прекратете елегантно, преди полемиката да навлезе в по-дълбока територия.

Изразяване на интерес да останете другари

Класическият метод „ зона на приятелите “ може дейно да заяви за незаинтересоваността ви към него, като в същото време резервира доброжелателност. Ако откровено вярвате, че индивидът е прелестен, само че не чувствате сантименталните усеща, които изпитва той, да съобщите на индивида, че не се интересувате, може да бъде деликатна задача.

Да го уведомите, че бихте желали да бъдете другари, е оправдателен метод да поставите ясни планове. Този метод разрешава и на двамата да останете в другарски връзки, като дава опция за открита връзка без двусмислици. Важно е обаче да не насилвате другарството и в случай че този човек изиска пространство, уважете молбата му.

 7 метода да кажете на някого, че нямате интерес към него

Предлагане на учтиво опрощение

Въпреки че потреблението на извинения може да не е най-хубавата дълготрайна тактика, то може да помогне за справяне с неприятната обстановка в кратковременен проект. Този метод е удобен, когато някой е неотстъпчив и подценява невербалните сигнали, че не изпитвате нищо към него.

Как общително да отхвърлите някого може да е предизвикателство, само че даването на извинения, когато той предложи среща или излизане, може да помогне да се избегнат повтарящи се отводи. Уверете се, че сте изчерпателни в обясненията си, с цел да избегнете да бъдете хванати в неистина и несъзнателно да разсъните подправени очаквания, че изпитвате нещо към него.

Споменаване на фамилни отговорности

Обяснението, че фамилните задължения са ваш приоритет, може да бъде същинска причина да откажете нечие ухажване. Ако в действителност имате фамилни отговорности, които изискват вниманието ви, да кажете на човек, че не се интересувате, може да бъде сложен диалог.

Въпреки това предварителното предаване на тази информация е годен метод да поставите граници. Честността предотвратява евентуални засегнати усеща по-късно, защото те заслужават някой, който може да посвети време и внимание на една връзка. Това може да покаже, че няма по какъв начин да имате интерес към него.

 към него

Използване на текстови известия

Предаването на посланието за липса на интерес към него посредством текстово известие може да помогне за превъзмогване на неловкостта на персоналния диалог. Изгответе ясно и деликатно известие, което показва непосредствено възприятията ви. Как да отхвърлите някого хубаво посредством писане изисква финес. Внимавайте по какъв начин формулирате текста си, защото той може да бъде споделен с други хора. Яснотата и любезността са жизненоважни, с цел да избегнете комплициране или засегнатост. Не се впускайте в дълги пояснения. Опитайте се по оптимално къс и прецизен метод да кажете какво чувствате към него или в тази ситуация – какво не.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР