В живота си се заобикаляме с различни вещи на работното

...
В живота си се заобикаляме с различни вещи на работното
Коментари Харесай

5 вещи, които изсмукват енергията ни и не подозираме за това

В живота си се заобикаляме с разнообразни движимости на работното място или вкъщи. Често даже не се замисляме за това, само че в доста от случаите те имат своя заряд, който ни се отразява. Имат способността да лишават силата и даже да ни донесат неприятен шанс.

Ето и кои са тези движимости:

Чипирани движимости

Дори да видите дребен чип на движимостите си, то по-добре се отървете от тях. Колкото по-дълго ги употребявате, толкоз по-голяма е вероятността да ви сполети нещо неприятно. Първата област, в която ще бъдете наранени, е персоналният ви живот. След това ще се премине към финансите и благополучието ви.

Изкуствени цветя

Тези цветя съгласно другите вярвания държат шанса и здравето надалеч от вас. Хубаво е да ги махнете от вкъщи и да ги замените с живи. Ако пък желаете да колекционирате – то можете да вземете изсушени.

Брави, които не се затварят и остарели ключове
 Какво наложително се прави с движимостите на умрял човек? Какво наложително се прави с движимостите на умрял човек?
Загубата на непосредствен човек е нещо, което мъчно можем да приемем и да свикнем с неналичието му. За страдание животът не е безконечен и рано или къ...

Тези две неща се считат, че заключват пътя към щастието. Старите и оставени предмети у дома попречват идването на по-добри дни и благополучието.

Ако имате остарели брави или ключове, махнете ги от вкъщи си. Хубаво е да ги оставите под остаряло дърво, като по този метод се счита, че ще привлечете единствено хубави неща към себе си.

Бижута без чифт

Бижута, които са останали без своята половинка, се предлага да не се носят или пазят. Според вярванията това понижава женското благополучие и благоденствие.

Ако тези бижута са от драгоценен камък или метал, то можете да ги дадете на бижутер, който да ги преработи в нещо красиво. Ако пък не желаете, то просто изхвърлете единичното украшение.

Стари огледала
 3 неща вкъщи, които не носят никаква наслада и източват силата ни 3 неща вкъщи, които не носят никаква наслада и източват силата ни
Постоянно нямаме време да разчистим у дома. Ненужните движимости са на всички места, а ние все отлагаме тяхното нареждане или пренасяне. Понякога...

За огледалата и техните характерни вълшебен свойства са изписани тонове литература. Въпреки всичко, не всеки може да се въздържи да остави остаряло огледало вкъщи.

Това е изцяло разбираемо, само че в случай че забележите огледалото да потъмнява, то е добре да го изхвърлите на мига. Смята се, че ще носи раздори вкъщи и ще попречи на щастието ви.

Потъмнялото огледало увийте в кърпи или някакви платове и го изхвърлете на боклука. Не единствено, че може да се нараните, само че също по този начин знаете, че счупеното огледало носи неприятен шанс.

Дали всичко това е правилно или не, всеки може самичък да реши за себе си. Хубаво е обаче да не държите вехтории вкъщи, в случай че не можете да ги употребявате или преобразите. По този метод ще си отворите място за нови и приятни неща.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР