В изпълнение на влязло в сила решение на местния парламент,

...
В изпълнение на влязло в сила решение на местния парламент,
Коментари Харесай

Има заявен инвеститорски интерес към общинските терени до бившия завод „Динамо“ 

В осъществяване на влезнало в действие решение на локалния парламент, Община Сливен организира търг с скрито наддаване, по реда и изискванията на Закона за общинската благосъстоятелност, за основаване на възмездно право на градеж за период от 30 години за създаване на фотоволтаична централа на терени–частна общинска благосъстоятелност в региона зад някогашния цех „ Динамо “. 5 компании са закупили документи за присъединяване в процедурата, като една от тях е подала оферта с препоръчана цена – 4 477 777 лева

„ Близо 460 дка общинска частна благосъстоятелност ще бъдат отстъпени на частния вложител за 30 години, който да построи фотоволтаичен парк. До момента тези земи не носят никакви доходи на общинския бюджет, на процедура, те пустеят “, разяснява кметът Стефан Радев.

Началната тръжна цена на правото на градеж бе избрана на 4 465 000 лв., без Данък добавена стойност. След влизане в действие на заповедта на кмета на община Сливен Стефан Радев за оповестяване на участника, спечелил търга, ще бъде подписан и контракт с него.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР