>В изпълнение на проекта в гр. Бургас са позиционирани 19

...
>В изпълнение на проекта в гр. Бургас са позиционирани 19
Коментари Харесай

В Бургас поставят и контейнери за рециклиране на стари дрехи и обувки

>
В осъществяване на плана в гр. Бургас са позиционирани 19 бр. профилирани контейнера, които са ситуирани до мобилните центрове за разделно събиране. Информация за разположението на мобилните центрове можете да откриете тук: http://chistotaeco.com/potr-menyu/kategorii/item/328-2017-11-21-10-39-48.

Контейнерите са ясно обозначени с надпис " ДРЕХИ И ОБУВКИ ". В тях могат да се слагат облекла, обувки, чанти, колани и домакински текстил. Върху контейнерите са написани указания за потреблението им и номер за връзка при нужда от спомагателна информация. Те се обслужват изцяло независимо, като е целесъобразно облеклата да са изпрани и да бъдат сложени в торби.

Част от текстилните материали, събрани в контейнерите, ще се употребяват като памучни парцали за разчистване в промишлеността. Отпадъците, които не са годни за повторна приложимост, ще се предават за преработване или друго оползотворяване в профилирани съоръжения. Част от материите - най-вече пуловери и други плетива - ще се рециклират като вторични прежди, от които се създават нови текстилни произведения.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР