В изпълнение на мисията на въоръжените сили Принос към националната

...
В изпълнение на мисията на въоръжените сили Принос към националната
Коментари Харесай

Армията се включва в охраната по границите ни

В осъществяване на задачата на въоръжените сили " Принос към националната сигурност в спокойно време " от 20.00 ч. на 1 ноември 2021 година над 350 военнослужещи с повече от 40 единици техника от състава на Сухопътните войски оказват подпомагане на органите на Министерство на вътрешните работи за защита на българо-гръцката и българо-турската държавна граница.

Военнослужещите от 61-а Стрямска и 2-а Тунджанска механизирана бригада организират взаимни патрули със чиновници на Главна дирекция " Гранична полиция ".

На Сухопътните войски са предоставени и неотложните ремонтно-възстановителни действия на инженерното оборудване от възпрепятстващ вид по българо-турската граница и прилежащия път. Ремонтно-възстановителните действия се правят по взаимен проект, направен от Главна дирекция " Гранична полиция " и Командването на Сухопътните войски. В осъществяване на проекта от 29 октомври 20 военнослужещи от състава на 55-и инженерен полк със седем профилирани машини започнаха работа по възобновяване на целостта на оборудването в региона на РДГП " Елхово ".

Военнослужещите от Сухопътните войски извършват дилемите си по защита на държавната граница при прецизно съблюдаване на противоепидемичните ограничения.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР