В изнесения в Плевен комплекс за авиационно образование най-сетне летци

...
В изнесения в Плевен комплекс за авиационно образование най-сетне летци
Коментари Харесай

Радев доволен, Плевен дава сертификат за летци и авиоинженери

В изнесения в Плевен комплекс за авиационно обучение най-накрая летци и авиоинженери ще получават документ за летателна и инженерна дееспособност по разпоредбите на гражданската авиация. Позиционирането на комплекса в Плевен ще притегли още повече младежи и ще им помогне да усвоят още по-уверено комплицираните авиационни науки. Това сподели президентът Румен Радев преди да пререже лентата на новия комплекс на Висшето военновъздушно учебно заведение в Плевен.

Радев съпостави по значителност отварянето на комплекса с възобновяване на авиоучилището и го дефинира като " значим акт за системата на висшето военно обучение, за район Плевен и цялата българска авиационна общественост. "

Днес съм тук, с цел да поддържа волята, визията, всеотдайността и труда на управлението на военновъздушното учебно заведение, на преподавателите, на курсантите, на студентите, които с безрезервната и извънредно значима помощ на община Плевен, на редица институции, съумяха единствено три години след връщането на академичната автономия да придадат на военновъздушното учебно заведение образ на водещо в системата на висшето военно обучение. Убеден съм, че това ползотворно партньорство ще продължава и отсега нататък.

И мога да ви подсигурявам, че както вие успяхте да покажете резултатите от взаимоотношението на държавна и локална власт, страната ще продължи да ви поддържа. За да забележим дружно с общината в най-скоро време този район облагороден и подобаващ на равнището на вашите упоритости, обсег на мислене и качества, съобщи още Радев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР