В Италия бивш военен офицер е съден за предполагаеми измамни

...
В Италия бивш военен офицер е съден за предполагаеми измамни
Коментари Харесай

Италиански военен офицер на съд за разследване на НЛО и извънземни

В Италия някогашен боен офицер е съден за „ хипотетични лъжливи и оскърбителен действия, свързани с следствие на известия за НЛО и извънземни “.Според Teleunica и други италианоезични медии, Алесандро Ди Ройо, в този момент пенсиониран лейтенант карабинер от Италианската национална жандармерия в община Киеза ин Валмаленко, е упрекнат, че непозволено е получил 80 евро за ексклузивен труд в търсене на НЛО и извънземни.Твърди се, че Ди Ройо не е трябвало да прави тази “работа “, само че я е направил. Той също е упрекнат в „ поощряване на подправена идеология в обществените действия “ и „ продължаваща машинация “.Всъщност това са доста съществени обвинявания, които могат да доведат безусловно до присъда и затвор.Според юриста на Ди Ройо тези обвинявания са изцяло нелепи, защото те имат досие за това по какъв начин Ди Ройо е разследвал поредност от наблюдения на НЛО в Киеза ин Валмаленко по време на работата си, и че това е част от работата му, а военните под негово управление взимат това следствие на съществено.
Обвинението упорства, че Ди Ройо е отделил 2 часа и 40 минути за тази “измама ” и непозволено е получил заплата от 80 евро за това. Изглежда дреболия, само че в бюрокрацията няма дреболии.Твърди се, че Ди Ройо старателно е изпращал отчети за следствие на НЛО до висшето управление, и когато е помолен да спре, той е траял по лична самодейност. Също по този начин, по време на правосъдния одит се оказва, че самият Ди Ройо се е нарекъл „ свидетел на необикновени въздушни феномени “.Тази история стартира през 2011 година, когато жителите на Киеза ин Валмаленко стартират все по-често да оповестяват за “мистериозни кръгли обекти в небето “. През идващите две години странните НЛО не престават да се появяват постоянно в региона и вследствие на това командирът на локалните карабинери, лейтенант Алесандро Ди Ройо, се заинтересува от феномена.

.jpg - Италиански боен офицер на съд за следствие на НЛО и извънземни
Той разказва всичко в отчетите си и ги изпраща на управлението, само че не получава нищо в отговор, с изключение на съобщение, че отчетите са наред предадени на съответното командване на Министерството на защитата. В резултат на това Ди Ройо взема решение да продължи да изпраща отчети, явно с вярата някой ден да получи отговор. Четете още: Изследванията на Хорхе Мартин и убития извънземен в Пуерто РикоШест години по-късно, през 2019 година, началниците му и Министерството на защитата споделят на Ди Ройо да спре да изпраща отчети за “НЛО и интелигентни извънземни “. Но Ди Ройо взема решение, че би било незаслужено по отношение на локалните поданици, които са му споделили за наблюденията си на НЛО, по тази причина продължава работата си. В резултат на това стартира вътрешно следствие, което открива, че Ди Ройо е присъединил два спомагателни часа в графика си за следствие на НЛО и е получил 80 евро за това. Тогава Алесандро Ди Ройо е упрекнат в разпространяване на „ подправена идеология и машинация против страната “.Адвокатът на Ди Ройо – Марко Дела Луна, декларира, че „ неговият клиент е съден тъй като е отказал да резервира тази документи в чекмеджето на бюрото си, т.е. не е премълчал казуса “.Дела Луна споделя: “За първи път извънземни влизат в наказателния развой. Но след два разпита съдът призна съществуването на досие със фотоси и отчети от полицейското ръководство, в които попадат както извънземни, по този начин и странни самолети. “Според жителите на Киеза ин Валмаленко, с изключение на необикновени летящи обекти, те виждат и “странни светлини, подозрителни сенки, неидентифицирани самолети, необикновени фигури, хоминиди и други “.Снимките и отчетите от показаното досие са основни в отбраната на Ди Ройо, тъй като потвърждават, че той е правил действителна работа с действителни свидетелства на жители. Прокуратурата обаче твърди, че „ някои от тези фотоси и отчети са имитации и Ди Ройо е знаел, че са, а може даже самичък да е основал някои от тях “.Що се отнася до самия Ди Ройо, като се изключи че незабавно е уволнен от поста си, когато се появяват обвиняванията против него, той претърпява и мощен душевен напън.Ди Ройо споделя:„ Присмиваха ми се, държаха се с мен като с вманиачен. Минах през доста тежък интервал, боледувах, само че мога да ви уверя, че в никакъв случай не съм нарушил отговорностите си и в никакъв случай не съм крал нищо от страната. “Основното правосъдно съвещание по Делото Ди Ройо се организира преди седмица във Верона и по незнайни аргументи е отсрочено за 11 януари 2023 година …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР