В интервюто, което Джъстин и Хейли дадоха за VOGUE, певецът

...
В интервюто, което Джъстин и Хейли дадоха за VOGUE, певецът
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър за наркотиците, мимолетните връзки и търсенето на себе си

В изявлението, което Джъстин и Хейли дадоха за VOGUE, артистът разкри и доста забавни и няколко много мрачни секрети от живота си на поп звезда.

“Джъстин искаше да знам, че го пипвам в миг, когато се усеща доста уязвим. Последното му толкоз дълго изявление бе преди 2 години, когато излезе и последният му, четвърти подред албум Purpose”, отбелязва интервюиращият го Роб Хаскел. По мотив представянето на албума, Джъстин изнесъл над 150 концерта в 40 страни за 16 месеца, и почувствал, че е на лимита на силите си.

“Бях доста депресиран повреме на това турне. Не съм приказвал за това, и към момента одухотворявам толкоз доста неща, които не съм споделял с никого. Бях уединен и имах потребност от време “, изяснява самият Бийбър. Певецът отсрочва последните си 14 планувани концерта и оттогава си е взел отмора от огромната сцена и пеенето.

“Разберете, че триумфът при мен пристигна когато бях на 13 години и нямах опцията да схвана кой съм аз, настрана от облика ми на артист. Затова имах потребност от време да се опозная, да преценява какво желая от живота, какво диря в дамата до себе си, все неща, които ти се губят когато си толкоз потънал в музикалния бизнес “, добавя изпълнителят.

Но преди да поеме по пътя на себепознанието, Джъстин признава, че е имал доста тежки моменти. Певецът не крие, че славата в действителност е завъртяла главата му и в пика на своята кариера той е бил извънредно нахален и провокативен. Но поддържането на този метод на живот го е сблъскало и с опиатите или по-скоро с успокоителните хапчета Ксанакс (Xanax).

“В един миг осъзнах, че върша някои неща от които толкоз доста ме бе позор, че единствено Ксанакс ми помагаше да се оправя със срама. Наркотиците като че ли сложиха един заслон сред мен и всичко, което вършех”, изяснява Бийбър.
“Положението стана много сериозно. Спомням си, че на няколко пъти персоналната ми защита идваше късно през нощта, да ревизира пулса ми и дали към момента дишам”.

След този миг, Джъстин взема решение да си върне живота и да се съвземе. Премества се в дома на един свещеник, който благодарение на религията го подтиква да се пребори със зависимостите си. Въпреки че той към момента пие алкохол на обществени места, оттогава не е употребявал никаква опиати и упойващи субстанции.

Въпреки това, артистът имал една друга взаимозависимост, с която даже актуалната му брачна половинка се сблъскала – сексът. През годините Джъстин е спал с доста девойки, с цел да се почувства жив и когато взема решение да се “пречисти” от всички зависимости, това включва и въздържанието.

“Аз имам вяра, че Господ желае да ме защищити от болката. А сексът може да донесе доста болежка – от време на време хората го вършат, тъй като желаят да се почувстват по-добре или тъй като им липсва самочувствие и имат ниска себепреценка. Това го вършат и дамите, и мъжете. Аз желаех да се насоча към Господ и избрах да е по този метод, като това доста ми оказа помощ да се върна към себе си “, изяснява Джъстин.
От тогава насам, артистът изпитва компликация да има вяра на хората, в това число и на Хейли.

Той признава, че дълго време е усещал по какъв начин хората го употребяват или са до него, единствено поради някакви облаги. В основата на всичко това, стои фактът, че той самият не си е вярвал и по тази причина е допускал толкоз доста неточности, изключително във връзките си. И точно тези неточности са му повлияли на метода по който гледа на себе си. Но всичко това е зад него и е нещо върху което той работи ежедневно, изключително във връзка с връзката си с Хейли, в която Джъстин открива опора, съгласие и най-много обич.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР