В интервютата си Лиъм Нийсън обича да изрича най-безумните неща,

...
В интервютата си Лиъм Нийсън обича да изрича най-безумните неща,
Коментари Харесай

Гафовете на Лиъм Нийсън по време на интервюта

В интервютата си Лиъм Нийсън обича да изрича най-безумните неща, които му хрумват.

Актьорът прави опит да се трансформира в най-великия интервюиращ в света. Всяка друга звезда се придържа към разпоредбите на играта. Тяхната задача е да разпространяват даден план, с цел да усилят приходите му, написа БГНЕС.

Всички, като се изключи Нийсън. Защото неговата тактичност за изявление е друга. Нийсън обича да седи умерено, да дава отговор на въпроси за най-новия си филм и по-късно, тъкмо когато всички се готвят да прибират багажа си за деня, да изрича най-безумното нещо, което му идва мислено.

Най-известният случай е през 2019 година, когато Нийсън провали изявление за Independent, като внезапно разкри, че един път е прекарал една седмица в наблюдаване из квартала си с револвер в ръка с вярата, че ще срещне " черно копеле ", което да убие, с цел да отмъсти за изнасилването на своя другарка. В този случай Том Бейтман съумя да реагира по единствения рационален метод на сходно необичайно самопризнание, като промълви " Holy shit " („ По дяволите “).

Откровението на Нийсън за миг помрачи кариерата му - най-малкото бе анулирана премиерата на аления килим на кино лентата, който той промотираше - само че той си остава свръхестествен артист, приет от рецензията и сполучлив в комерсиално отношение, тъй че продължава да снима филми без възбрана.

През февруари обаче появяването на Нийсън в австралийското телевизионно предаване " Сънрайз " провокира леко неспокойствие, когато - още веднъж без никакъв повод - Нийсън си спомни за фотосите в страната, казвайки на интервюиращия го Нелсън Аспен: " Обичах Мелбърн, обичах австралийския ни екип... Намерих си няколко другари и се влюбих един път там, само че тя беше заета. "

Какъвто и да е казусът, признанието би трябвало да е тормозило малко Нийсън, тъй като в този момент той твърди, че всичко това е било просто замислена смешка. " Това бяха нелепости ", сподели Нийсън пред Daily Mail тази седмица. " Казах: " Влюбих се, само че тя беше заета ". Това е смешка. "

Отсега нататък ще би трябвало деликатно да следим всяко изявление, което Нийсън в миналото ще даде. Ако той постоянно прави сходни неща, казвайки: " Влюбих се, само че бях трето лице " или " Влюбих се, само че тя закусваше на Плутон " - тогава всички ще можем да сме спокойни, знаейки, че сме в наличието на комедиен талант.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР