В интервю за американския телевизионен канал FOX News президентът на

...
В интервю за американския телевизионен канал FOX News президентът на
Коментари Харесай

Зеленски покани Тръмп на фронта и поиска да чуе как ще спре войната за 24 часа

В изявление за американския ефирен канал FOX News президентът на Украйна Володимир Зеленски разяснява известното заричане на претендента за президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп да приключи войната с Русия за 24 часа, като го предложения да посети фронтовата линия.

Зеленски акцентира, че не може да разбере по какъв начин представителят на републиканците желае да реализира упоменатия " героизъм “.

По думите му Тръмп не може да позволи " нещастието на войната “ самичък с него и го предложения да види фронта със личните си очи.

" Където ще изясни всичко, ще изясни какво мисли, може би има някакви хрумвания. Не знам... Той ще види какво се случва и по-късно мисля, че ще промени решението си. Всички го разбрахме - няма две страни в тази война: има единствено един зложелател и това е позицията на Путин “, добави Зеленски.

Според него съветският народ самичък може да промени нещо вътре в страната и да смъкна Путин. Но тази задача остава дълга и сложна, акцентира президентът на Украйна.

Путин се опасява единствено от мощните и не вижда никаква уязвимост - това значи, че Украйна би трябвало да бъде мощна на бойното поле и да не разрешава на Русия да окупира нищо, счита Зеленски.

" Позицията му ще бъде по-слаба, в случай че при възходящ брой жертви хората в Русия видят тези подозрения и се разгласят срещу тази война... Нуждаем се от такава вълна “, заключи президентът на Украйна.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР