В интернет се появиха изображения на шестото поколение Renault Espace.

...
В интернет се появиха изображения на шестото поколение Renault Espace.
Коментари Харесай

Ето новото Renault Espace

В интернет се появиха изображения на шестото потомство Renault Espace. Той ще бъде показан напролет и към този момент е доказано, че няма да е миниван, а кросоувър. Това оповестява уеб сайтът Carscoops.

Тъй като търсенето на миниванове понижава и известността на кросоувърите нараства, новото Renault Espace ще промени формата. В линията на марката то ще заеме нишата на Renault Koleos, който скоро ще бъде спрян от произвеждане.
 Ето го новото Renault Espace - 2
 

По създание новият Espace ще бъде удължена седемместна версия на кросоувъра Renault Austral. В Renault са решили да следват пътя на марката Peugeot, чиято гама включва кросоувърите 3008 и 5008, които са съвсем идентични и се разграничават главно по габарити.

Съдейки по рендерите обаче, кросоувърът Renault Espace ще се разграничава малко от Austral. Има същите С-образни фарове, необятна радиаторна решетка и релефни странични стени. Но колата се разпознава по издължената си задница.
 Ето го новото Renault Espace - 3
Новото Renault Espace ще бъде с 200 мм по-дълго от Austral (4710 мм), а междуосието ще добави 70 мм до 2737 мм. Това ще разреши прибавянето на трети ред седалки в купето, а размерът на багажника ще надвиши 500 литра. Виртуалното арматурно табло и огромният 12-инчов сензорен екран ще бъдат заимствани от по-малкия брат.

Renault Espace 2023 ще бъде издигнат на платформата CMF-CD. Той ще бъде оборудван с 1,3-литрови бензинови турбо мотори (140 и 158 к.с.), както и хибриден силов тракт с мощ 200 конски сили.
 Ето го новото Renault Espace - 4
 

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР