В интернет се появи информация, че през настоящата 2020 г.

...
В интернет се появи информация, че през настоящата 2020 г.
Коментари Харесай

Някога откраднатите от ФБР открития на Никола Тесла ще бъдат разсекретени

В интернет се появи информация, че през актуалната 2020 година ФБР на Съединените американски щати има намерение да разсекрети и оповести обществено документите, които бяха конфискувани от чиновници на патентната работа от Никола Тесла след гибелта на този максимален академик на 20 век.

 



Въпреки това видеоклипът (виж по-долу), отдаден на това събитие, не провокира огромен възторг нито от създателя, нито от коментаторите на този материал.

Почти всички консуматори на Интернет са единомислещи в мнението си, че ФБР ще пусне за безвъзмезден достъп единствено дребна част от документите, откраднати от Тесла.

Подобни изказвания се основават на обстоятелството, че сръбският (по произход) академик толкоз е изпреварил времето си, че откритията му към момента могат да съставляват заплаха за света или да показват, че американците просто са откраднали някои от неговите изобретения, да вземем за пример, Интернет.

Нека да изясним, че самият Никола Тесла добре осъзнавал ненавременността на доста от своите открития, заради което той просто унищожил най-важните документи, касаещи тях, усещайки идната си крах.

Между другото, той бил освен академик, само че и популярен езотерик, кадърен да огледа в бъдещето, да употребява информация от универсалната съкровищница на знанието и така нататък

Ето за какво този популярен човек (наричан даже мистичния талант от предишния век) към момента наподобява неосъществим за науката и неговите открития са толкоз рискови и в това време толкоз примамливи за мнозина./ Блиц

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР