В интернет пространството от известно време вървят упорити слухове за

...
В интернет пространството от известно време вървят упорити слухове за
Коментари Харесай

Актрисите Мелани Грифит и Джейми Лий Къртис имат връзка?

В интернет пространството от известно време вървят упорити клюки за сантиментална връзка сред актрисите Мелани Грифит и Джейми Лий Къртис. Двете дами са приятелки от повече от 30 години и постоянно са споделяли какъв брой се обичат и какво почитание имат една към друга.

В последните седмици самата Грифит подхрани подозренията, като качи няколко фотоси с Къртис, в които я назовава " гадже ".
                             

Когато Джейми Лий Къртис спечели  " Оскар " за най-хубава поддържаща женска роля за кино лентата " Всичко на всички места едновременно ", Грифит незабавно побърза да ѝ честити в обществените мрежи да признае, че доста я обича: " Колко невероятна е моята другарка Джейми Лий Къртис? Тя в действителност е Всичко на всички места едновременно!. Обичам вечерите ни, диалозите ни, които обгръщат всевъзможни тематики за живота и любовта и предизвикат смях, сълзи и скъпи моменти " , написа още Грифит.

 мелани грифит джейми лий къртис Getty

Според задграничните медии от ден на ден почитатели на двете актриси считат, че сред някогашната брачна половинка на Антонио Бандерас и Къртис се е зародила същинска обич. А фактът, че нито едната от двете не е отрекла това, подхранва още повече слуховете за връзката им.

Разбира се, всичко това може да се дължи просто на огромно и мощно другарство сред двете актриси. Предстои да разберем и да забележим дали някоя от двете ще разяснява тематиката.
 Мъдростта на Джейми Лий Къртис  Мъдростта на Джейми Лий Къртис  Мъдростта на Джейми Лий Къртис  Мъдростта на Джейми Лий Къртис
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР