В иктория Георгиева ще участва на "Евровизия 2021" с песента

...
В иктория Георгиева ще участва на "Евровизия 2021" с песента
Коментари Харесай

Тази песен ще представи България на Евровизия 2021

В иктория Георгиева ще взе участие на "Евровизия 2021 " с песента "Growing Up is Getting Old ". Българското предложение за музикалната конкуренция беше показано на специфичен концерт, излъчен в канала на изпълнителката в YouTube. Песента е от дебютния албум на Виктория "A little dramatic ".

От екипа на певицата споделят, че "Growing Up is Getting Old " е песента, която се е харесала най-вече на интернационалните журита, в които присъединяване са взели музикални редактори, реализатори, телевизионни и музикални продуценти от европейски страни.

"Евровизия 2021 " ще се организира в Ротердам на 18, 20 и 22 май.



А ето и какъв е пътят на Виктория от Варна до сцената на "Евровизия "

Виктория започва музикалната си кариера след присъединяване си в четвърти сезон на X Factor Bulgaria. Родена е на 21 септември 1997 година във Варна.

Започва да пее на единадесет години. След известно време се записва във вокално студио "Ангелски гласове ", където неин преподавател по музика е Атанаска Липчева. Певицата се явява на прослушване през първите 3 сезона на X Factor Bulgaria, само че възрастта ѝ е основният проблем да продължи присъединяване си. Тя става известна, когато е единствено на 17 години и е измежду финалистите в четвъртия сезон на X Factor. Феновете сe влюбват в изключителния ѝ глас и мощното ѝ театрално наличие, описват във видео на канала във.

Първият ѝ независим сингъл "Незавършен разказ " се появява няколко месеца, откакто младата певица подписва контракт с лейбъла „ Monte Music “ и взе участие в сполучливия летен план "Нищо инцидентно ", дружно с Ники Бакалов и Venzy. През 2017г. Виктория напуща „ Monte Music”. През 2018 година в Лос Анджелис, Калифорния певицата написа и снима първата си британска ария "I Wanna Know ", която е издадена през юни 2019 година Песента има и музикален видеоклип, който е режисиран от Димитри Стефанов и продуциран от Велина Илиева.

На 25 ноември 2019 година беше разкрито, че Виктория ще представлявала България на музикалния конкурс "Евровизия " през 2020 година в Ротердам с песента "Tears getting sober ". Парчето беше определяно за един от любимците на състезанието, само че той беше анулиран поради пандемията породена от COVID-19. Малко по-късно бе обявено, че Вики ще съставлява страната ни на състезанието на "Евровизия " през 2021 година

През юни 2020 година Вики пусна песента "Alright ", която е основана в един от кампусите на Евровизия. През ноември издава третия си сингъл "Ugly Cry ", който e също толкоз сполучлив, колкото и предходните два.

Източник на заглавна фотография: Lora Musheva
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай - Здравейте, пристигам за капещата чешма.... - Но нашите чешми са изрядни. - Как, не сте ли семейство Иванови? - Не, преди три месеца купихме… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниКакво отбелязва в настояването си държавният главаЕвропейската лекарствена организация стартира и оценка на лекарство против ковид-19Гледайте новия епизод на престъпната поредност този петък от 22:00 ч. по NOVAМедикаментът е навлязъл в последния стадий на процедурата за одобряванеПроектът ще се разисква с бизнеса и синдикатите на съвещание в понеделникСобственици на заведения и магазини показаха недоволствоКакви решения бяха взети в регионалните градовеСпоред българското законодателство такава заповед се издава от прокуратурата и не предстои на правосъден надзор за преценка основателна ли е тяИзследване откри, че признакът, считан до момента за най-сигурен и еднопосочен при COVID-19, се демонстрира по-рядко при мутациятаКомпанията е имала по-големи упования от устройствотоКой взе решението за изсичането на дърветата и каква е причинатаБлокирана е една от улиците в градаВ началото на годината започва огромната осведомителна акция на Българския Червен кръст – „ Направи го за тези, които обичаш “Задържаният българин заемал високо равнище в йерархията на незаконната организация„ Сега можем да забележим каква пролет си спестихме предходната година, споделям го с голямо страдание ”, съобщи проф. Мутафчийски Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР