В Хонконг автомобил Ferrari F1-2000 от Формула 1 беше предложен

...
В Хонконг автомобил Ferrari F1-2000 от Формула 1 беше предложен
Коментари Харесай

Пускат на търг легендарна кола на Михаел Шумахер на цената на три Bugatti СНИМКИ

В Хонконг автомобил Ferrari F1-2000 от Формула 1 беше препоръчан на търг от RM Sotheby`s. Планират да завоюват от 7,5 до 9,5 милиона $ за колата, колкото за три Bugatti Chiron. Подробности за колата бяха разкрити на уеб страницата на аукционната къща.
 Ferrari F1-2000, кола Ferrari, кола на Михаел Шумахер, кола на Шумахер Автомобилът е оборудван с V10 с мощ 770 конски сили Снимка: RM Sotheby`s
Такава висока цена на Ferrari се дължи на обстоятелството, че Михаел Шумахер караше тази кола през 2000 г. Легендарният немски водач завоюва Гран при на Бразилия с автомобила, а също по този начин зае първо място в квалификациите за Гран при на Монако и Испания.

Общо Шумахер употребява няколко автомобила Ferrari F1-2000 през сезона. Той завоюва девет надпревари и си обезпечи третата купа във Формула 1.
 Кола на Михаел Шумахер, Ферари F1-2000, кола на Ферари, кола на Михаел Шумахер, кола на Шумахер Михаел Шумахер завоюва Голямата премия на Бразилия с тази кола
През 2001 година колата Ferrari е продадена на колекционер от Тексас. Колата на Михаел Шумахер е добре поддържана и даже е била употребена понякога на спортни писти и по време на срещи на Ferrari.

Състезателната кола на Шумахер се задвижва от високооборотен 3,0-литров V10 с мощ 770 конски сили. с. и 7-степенна роботизирана скоростна кутия. Автомобилът от въглеродни нишки тежи единствено 600 кг.
 Колата на Шумахер, Ferrari F1-2000, колата Ferrari, колата на Михаел Шумахер, колата на Михаел Шумахер Колата е поддържана в изправност Снимка: RM Sotheby`s
Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР