В хода на специализирана полицейска операция служители на Главна дирекция

...
В хода на специализирана полицейска операция служители на Главна дирекция
Коментари Харесай

МВР със спецакция край река Тунджа: Хвърчи хеликоптер, а граничари изловиха седем...

В хода на профилирана полицейска интервенция чиновници на Главна дирекция " Гранична полиция " заловиха 7 мигранти, пробвали да влязат незаконно в страната. В дейностите, извършени в зоната на отговорност на РДГП - Елхово, е взел участие и хеликоптер от Специализирания отряд за въздушно наблюдаване. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи, от където демонстрираха и фотоси от акцията.


Заловените са петима мъже и две дами, самоопределящи се като сирийци. Те пробвали да влязат на българска територия в региона на река Тунджа, макар пълноводието. Това наложило провеждането на избавителна интервенция с екипи на Главна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " от Ямбол. Задържани са още каналджията, иракски жител, който водел групата и двама българи, които я чакали на наша територия.


Случаят е докладван на Районната прокуратура в Елхово. Образувани са 3 досъдебни производства - по член 279 - на незаконните мигранти, по член 280 - на иракчанина и по член 281 - на българските жители. Действията по следствието не престават.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР