В хода на полицейските действия са задържани 12 участници в

...
В хода на полицейските действия са задържани 12 участници в
Коментари Харесай

Съботна Акция: Гдбоп Разби Организирана Нарко Групировка!

В хода на полицейските дейности са арестувани 12 участници в групата. На четирима от тях - на възраст 37г., 39г., 28г. и 22г., е повдигнато обвиняване и им е наложена мярка за неотклонение " задържане под стража ".

В рамките на интервенцията са претърсени жилища и употребени от арестуваните леки коли. Иззети са към 1 кг разнообразни типове наркотични вещества- суха зелена тревна маса - канабис, метамфетамин, кокаин, хашиш.

Открити са 48 растения от рода на конопа, 18 от които били отглеждани в особено оборудвано за задачата помещение на къща. При претърсванията са конфискувани още - газово оръжие, ножове и палки, а в дома на водача на групата са отркити 15 490 лева

По първични данни групата е работила от началото на тази година на територията на страната и Бургаска област. Установено е, че участниците са прибягвали до потреблението на насилствени способи - закани и побои, при реализиране на незаконната си активност.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по, работата по което продължава под надзора на Специализираната прокуратура.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР