В Hera.bg започва новo предизвикателство. Отново ще творим и готвим

...
В Hera.bg започва новo предизвикателство. Отново ще творим и готвим
Коментари Харесай

Пролет с Hera.bg

В Hera.bg стартира новo предизвикателство. Отново ще творим и готвим дружно, още веднъж читателите ще имат думата и още веднъж ще раздаваме награди.

Новата игра „ Пролет с Hera.bg ” стартира на 25 март ( Благовещение ) и ще трае до Великден в това число ( финален ден за присъединяване – 20 април ).

Неслучайно избрахме този ден – първият напълно пролетен празник, на който традицията повелява да сложим на трапезата ядене със зелении. Пролетта е тук, а Великден наближава. Нашият конкурс ще бъде отдаден точно на тях.

Категориите, в които ще подредим участниците, са:

1. „ Най- зелено предястие, салата или чорба ”:

2. „ Най- пролетно главно ядене ”:

3. „ Най- забавен великденски десерт или козунак ”:

4. „ Най- истинска пролетна ( великденска ) украса ”:

5. „ Най- харесвана концепция във Facebook ”:

Условия за присъединяване:

Приготви и изпрати особено за Hera.bg персонално твоя рецепта (предястие, чорба, салата, главно ядене - с месо или постни) със зелении - спанак, лапад, киселец, коприва, рукола, салатки, магданоз, зелен лук и чесън, лобода или по-екзотичните манголд, кале, плюскавиче, в които те са главен артикул. Не за поръсване, не за украса, т.е. без тях рецептата не би била същата. В идната кулинарна категория 3 пък можеш да участваш и спечелиш с твоя авторска рецепта със фотоси за пролетни и великденски десерти, пухкави козунаци и кифлички.

Рецептите би трябвало да съдържат точни ограничения, метод на подготвяне и да е приготвена особено за нас. Ще се радваме рецептата да бъде съпроводена накратко за теб, в случай че рецептата има история – да ни я разкажеш. Изобщо – всичко, което я прави специфична за твоето семейство и по този начин както би искал/а да я споделиш с другите читатели. Задължително ни изпрати и фотоси на приготвената рецепта. Нека бъдат в автентичен размер.

В четвъртата категория ще оценим най-красиво нашарени и боядисани великденски яйца, а също и красива пролетна аранжировката и украса. Тук можеш да се развихриш в цялото многообразие и палитра, които носи пролетта и Великден - яйчица, цветя, интериор в дома или градината. Всичко, което е красиво, с пролетни или великденски претекстове, направено или аранжирано от теб персонално.
Опиши в детайли метода на направа и аранжировка, при потребност - със фотоси - малко по малко: какви материали са вложени, с каква техника са направени и изобщо всичко, което ще помогне други читатели да оценят, харесат и даже създадат твоята аранжировка или украса. Задължително ни изпрати фотография най-малко на крайния й тип.

Както и преди, по този начин и в този момент – ще качваме на страницата „ Hera.bg - женско онлайн списание ” всички оферти, които дават отговор на изискванията. С линк и фотография ще бъдат качвани и в обществената мрежа Фейсбук, където читатели ще могат да гласоподават с бутона „ лайк ” ( like ). Най-харесваната концепция ще завоюва подарък в последната категория.

Какво още би трябвало да знаеш:

Изпрати рецептата или декорацията със фотосите на [email protected] от 25 март до 20 април ( неделя ) с данни за връзка, които няма да бъдат оповестени. Не забравяй да спазиш всички горни условия.

Ако се колебаеш към коя категория да причислиш рецептата си, кажи ни категорично, съгласно премията, която искаш да спечелиш.

Победителите ще бъдат оповестени на 21 април ( понеделник ).

А премиите са:

1. За категорията - „ Най- зелено предястие ”: Метален кош за самун или друго


2. За категорията - „ Най- пролетно главно ядене ”: Декоративен ратанов поднос с красива престилка


3. За категорията - „ Най- забавен великденски десерт или козунак ”: Тавичка за печене, орехотрошачка с мини подложка


4. За категорията - „ Най- истинска пролетна ( великденска ) украса ”: Поднос за сервиране със застарял резултат


5. За категорията - „ Най- харесвана концепция във Facebook ”: Закачливи поставки за варени яйчица


Ако ти харесват нашите дарове, обичаш да готвиш здравословно или да правиш дома си хубав. Ако просто искаш да станеш част от Hera.bg, участвай в нашата игра „ Пролет с Hera.bg ” и дано да посрещнем дружно Възкресение с доста въодушевление.

Ако тази концепция Ви харесва, ще се радваме да я споделите посредством бутона по-долу. Това в действителност е значимо за нас.

Благодарим на всички, които участваха. На 20 април 2014 година състезанието завърши.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР