В градския транспорт маските бяха задължителни и остават задължителни и

...
В градския транспорт маските бяха задължителни и остават задължителни и
Коментари Харесай

Глобяват ни, ако не носим маска правилно

В градския превоз маските бяха наложителни и остават наложителни и от през днешния ден нататък. Контролът го ускоряваме оптимално, удвоихме екипите на общинска полиция, които ревизират, от сутринта имаме формирани 3 акта. Това заяви кметът на София Йорданка Фандъкова.

Актовете се сформират и за съществуване на маска, само че неносене, както е вярно с покриване на носа и устата. Дезинфекции се вършат на метростанциите, на метровлаковете, както преди се правеше.

На разстояние би трябвало да се държим от най-малко 1,5 метра и в паркове, и в градини, и в затворени места. Трябва дисциплинирано да се научим да живеем с вируса. В градския превоз никой няма да ви санкции за дистанцията, тъй като съблюдаване на разстояние е допустимо единствено в случай че има малко пасажери. Все още в метрото сме доста надалеч от 350 000 души на ден, какъвто е потенциалът на линиите. Маските са наложителни, повтори Фандъкова.

Нека да съблюдаваме разпоредбите такива, каквито бяха, без да затваряме нищо. Софиянци са интелигентни хора. Правилата са доста ясни от дълго време, за жалост, когато казахме, че са целесъобразни доста хора не ги съблюдават, по тази причина полицията би трябвало да реагира. Бяхме очевидци на събиране на доста групи от хора. Ние не приказваме за фамилиите с деца и хората с кучета, сподели още Фандъкова.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР