В горещото лято ни пренесе най-новата песен на Дичо "Летиш",

...
В горещото лято ни пренесе най-новата песен на Дичо "Летиш",
Коментари Харесай

Новата песен на Дичо написана от адвокат



В горещото лято ни придвижи най-новата ария на Дичо "Летиш ", която дебютира преди дни в YouTube. Текстът ѝ обаче се оказа авторство известния пловдивски юрист Кристиан Гьошев, който крепи 20 годишно другарство с някогашния вокал на D2.

През 2019 година юристът написа още една ария за Дичо, която носи заглавието "Изгубени открити " и бе изпълнена в дует с Теди Кацарова.

По мотив новото парче, юристът написа във фейсбук-профила си следното:
"След дълги години отлежаване, най-сетне на екран излезе песента по мой текст на моя другар ДИЧО Христов / Дичо и музика на китаристът Peter Rangelov. Писана в годините, когато вярата в любовта и фантазиите намираха връх в всекидневието ми, тя отразява значително копнежа на всеки един идеалист в търсене на същинското. Надявам се клипът - спомен от лятото, авторство на оператора Peyo Ivanov, да Ви стопли в студените дни! РАДВАЙ съдебна експертиза!!!! "

Оказа се, че текстът на "Летиш " е написана още през 2015 година от Гьошев по музика на китаристът Петър Рангелов, само че едвам тази година Дичо взема решение да ѝ даде бял свят. Видеото към песента е дело на оператора Пейо Иванов и е снимано на няколко дестинации, сред които Градина и Свети Влас.
Още в далечната 2011 година, юрист Гьошев "пробива " на сцената на текстописците, бивайки един от спечелилите в състезанието "Стани прочут " по BG RADIO. Тогава, той става съавтор с още 5 индивида на песента на D2 "В съня " - саундтрак на кино лентата "LOVE.NET ".

Пловдивчанинът е юрист по разнообразни забавни за обществото правосъдни каузи, свързани най-вече със скандални уволнения. Често името му попада в медиите с разнообразни мнения по наболели публични тематики. От 2015 година Кристиан Гьошев взима участия в състава на районни изборни комисии, като сега е зам.-председател на тази в област Пловдив.
Видеото към песента на Дичо "Летиш ", може да гледате тук:
https://youtu.be/tCQOQPvZHYo
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР