В Германия е започнало разследване на пътни полицаи, защото са

...
В Германия е започнало разследване на пътни полицаи, защото са
Коментари Харесай

Разследват полицаи, нарушили заповед, за да помогнат на Байерн

В Германия е почнало следствие на пътни служители на реда, тъй като са оказали нерегламентирана помощ на тима на Байерн (Мюнхен) и формалните лица с него. “Райнише Пост ” разкрива, че след края на дуела в Мьонхенгладбах сред “червените ” и локалния Борусия в събота първенците по проект са се отправили към летището, с цел да заловен полет към баварската столица.

Делегацията на Байерн включвала два рейса - по един за футболисти и управлението и другите хора с тях. По пътя обаче те се натъкнали на злополука с трима ранени. Заради случая се образувало запушване, което означавало, че гостите от Мюнхен рискуват да изтърван полета си.

В този миг обаче полицейски автомобил им съдействал, като ги ескортирал през спешната лента. Всичко това обаче се случило, без значение че присъстващият на злополуката старши служител на реда категорично забранил нещо сходно.

От полицията в Мьонхенгладбах потвърдиха случилото се и се извиниха.

Движението в спешната лента в Германия се глоби с санкция от 240 евро, лишаване на точки от талона или даже лишаване на шофьорската брошура.

Иначе на футболния терен Байерн отстъпи с 2:3.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР