В „GENICA News“ говорят само специалистите, целта на изданието е

...
В „GENICA News“ говорят само специалистите, целта на изданието е
Коментари Харесай

Първото безплатно здравно списание навърши една година

В „ GENICA News “ приказват единствено експертите, задачата на изданието е да даде достъп на необятната аудитория до качествена здравна информация

Първото, напълно профилирано на здравна тема списание в България - „ GENICA News”, което се популяризира изцяло гратис, навърши една година през ноември. То излиза както на хартия, по този начин и в електронен вид.

Мотото на изданието е „ Здравето от погледа на експерта “ и на неговите страници с изявленията и лични публикации се показват потвърдени лекари в разнообразни сфери на медицината. „ Списанието е основано с некомерсиални, напълно хуманни подбуди и главната му цел е да даде достъп до качествена и достоверна здравна информация на необятната аудитория “, споделя неговият издател Атанас Месечков.

Една от задачите ни е да представяме какви са опциите за предварителна защита и скриниг на разнообразни типове болести “, споделят от екипа на „ GENICA News”. Те регистрират обстоятелството, че на пазара има доста издания, в които се поместват публикации на здравна тема. В същото време означават, че в ерата на интернет не постоянно може да се подсигурява достоверността на информацията. Това, което откроява „ GENICA News” е, че на неговите страници приказват единствено и само експерти. По здравни тематики се изричат потвърдени и познати лекари. Корица на декемврийския брой, да вземем за пример, е известният кожен лекар доктор Радина Денкова. „ Ръката, която люлее люлката “ остава най-важна в естетичната дерматология, споделя тя пред списанието и показва холистичния метод, който ползва при своите пациентки.

През декември от щемпел ще излезе и тазгодишния сборник „ Здравето от погледа на експерти “, което се осъществя от „ GENICA News”. В книгата са поместени изявленията и публикации на авторитетни български лекари в разнообразни сфери.

„ GENICA News” се популяризира гратис в медицински центрове и във всички обекти на верига „ Фантастико “ в София, налично е и онлайн. От средата на декември, също по този начин гратис, на тези места ще е разполагаем и алманахът.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР