В генезита на политическия успех на Румен Радев стои БСП.

...
В генезита на политическия успех на Румен Радев стои БСП.
Коментари Харесай

Иван Ченчев от БСП към партията на Кирил Петков и Асен Василев: Нека малко да се смирят! Проф. Герджиков е силна фигура от академичната общност

" В генезита на политическия триумф на Румен Радев стои Българска социалистическа партия. Това е несъмнено. Връзката сред президента Радев и Българска социалистическа партия е потвърдена. В генезиса му стои левицата “, това разгласи по Българска национална телевизия Иван Ченчев от Българска социалистическа партия.

„ По анонса, който са споделили от Изправи се Бг. Ние идваме, го поддържат. И Народното събрание ставахме очевидци на техните разнопосочни отзиви “, отговори той за разнопосочните информации за поддръжка от тази партия към Радев.

„ Нямаме терзания, че могат да дърпат от нас. В началото имахме опасения, когато се формираше тяхната групировка. Вече нещата се успокоиха, откакто обиколихме нашите структури “, разяснява той групировката на Кирил Петков и Асен Василев.
свързани новини49272на 03.05.20217314на 01.04.2021
„ Аз не знам кой кого изключва, само че знам, че още занапред не би трябвало да се слагат разграничителни линия. Нека от „ Продължаваме промяната “ да не бързат. Много от социологическите дават сред 4-5 място. Нека малко да се смирят “, сподели още той за новата групировка на някогашните служебни министри.

„ Стана по-интересна борбата. Надяваме да стане една почтена борба. Проф. Герджиков е мощна фигура от академичната общественост. Всички споделят, че той е главният конкурент на Радев. Лозан Панов е представител на една групировка, която в началото, споделяше, че ще поддържа Радев, само че мисля, че той няма късмет “, отсече той.

Мисля, че Лозан Панов е забавна персона, само че надали ще успее да се пребори за балотаж.

„ Ние имаме ядро от наши симпатизанти, само че разчитаме на всеки глас на нашите съграждани. Ще се борим за всеки глас. Няма да жалим средства да лобираме и за президентските и парламентарните избори “, сподели той на какво ще наблегнат.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР