В Гърция от днес влизат в сила новите ограничителни мерки

...
В Гърция от днес влизат в сила новите ограничителни мерки
Коментари Харесай

В Гърция влизат в сила новите мерки срещу COVID-19

В Гърция от през днешния ден влизат в действие новите ограничаващи ограничения против пандемията от Covid-19. Неваксинираните се постанова да се тестват за влизане на публични места.  

Новите ограничения, които би трябвало да съблюдават неимунизираните жители, са в действие от тази заран. Работещите в държавния и частни бранш се тестват по два пъти на седмица. В държавните и публичните служби се позволява единствено против зелен документ.  
 Папата подхваща пътешестване в Гърция, Кипър и Лесбос Папата подхваща пътешестване в Гърция, Кипър и Лесбос
Папа Франциск ще посети Кипър и Гърция идващия месец, заяви Ватиканът в петък, като ще се върне на остров Лесбос - главно пристанищ...

Търговските обекти също отварят единствено за имунизирани клиенти или с негативен тест. Голяма е смяната във връзка с заведенията, като към този момент даже за маси на на открито би трябвало документ, доказващ, че не си притежател на вируса.

В заведенията за услуги фризьорски салони, козметични центрове и даже в химическо почистване, се показва документ или годен негативен тест. Свободно е придвижването единствено в магазини за хранителни артикули и аптеки.  

Остра е реакцията на притежатели на заведения и на търговците, които чакат внезапно намаляване на оборота и предвиждат всеобщи банкрути. Силно е наличието на полицията на публични места.

Още:
 В църквите в Гърция единствено със зелен документ? В църквите в Гърция единствено със зелен документ?
Гръцката Коалиция на радиалната левица (СИРИЗА) разгласи в сряда, че ще внесе корекция, която ще задължи миряните да показват отрицателен...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР