В Европейския парламент е на дневен ред гласуване за забраната

...
В Европейския парламент е на дневен ред гласуване за забраната
Коментари Харесай

ДВГ забраната 2035-а – плюсове и минуси

В Европейския парламент е на дневен ред гласоподаване за възбраната за нови регистрации на транспортни средства с мотори с вътрешно горене от 2035 година Експертите не са съгласни по въпроса какво би трябвало да ни донесе това.

Еколозите виждат възбраната като значим принос за спасяването на световния климат. Но скептицизмът се популяризира измежду специалистите. „ Одобрението на съответните проекти би заплашило всеобщо опазването на климата, както и енергийната сигурност и икономическите резултати в границите на Европейската общественост “ - казвата да вземем за пример от автомобилния клуб AvD - „ С плануваната възбрана за регистрация на нови мотори с вътрешно горене Европейски Съюз ще се отдели от световната декарбонизация на транспортния бранш, която е нужна за опазването на климата, и в това време ще се откаже от световната си конкурентоспособност в развиването на различно задвижване. концепции. "

Това значи, че европейските компании и техните проучвателен отдели са лишени от опцията да употребяват мотора с вътрешно горене, който се употребява в международен мащаб посредством създаване на високоефективни мотори и произвеждане на регенеративни, CO2-неутрални горива като електро горива и синтетични XtL горива ( горива Fischer-Tropsch).

В същото време към момента нерешените въпроси и проблеми на електрическата подвижност се подценяват и тяхната отчасти несигурна разрешимост се приема за уредена - "кардинална неточност ".

По отношение на бързите отговори на острите провокации на изменението на климата обаче рестриктивните мерки върху творчеството на инженерите са най-лошата от всички вероятни ограничения. По-скоро това, което е належащо, е същинска отвореност към технологиите, тъй че всички вероятни решения да имат опция да показват своя капацитет, с цел да разпознават най-хубавия вероятен софтуерен микс.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР