В Европа се разгаря нов скандал с фалшификация на данни.

...
В Европа се разгаря нов скандал с фалшификация на данни.
Коментари Харесай

Книга за климатична конспирация прати метеоролог в принудителен отпуск

В Европа се разгаря нов скандал с имитация на данни. Този път става дума да съзнателно деформиране на информация за времето и промените на климата. Първа жертва на абсурда е най-известният водещ на прогнозите във Франция Филип Вердие.

Той е изпратен в насилствен отпуск, откакто в своя книга обвинил известни климатолози и политически водачи в това, че „ вземат света за пленник, употребявайки съмнителна информация за промените на климата “, оповестяват и.

Решението е взето от държавния тв оператор France Télévisions.

Вердие се е прочул с помощта на вечерните си прогнози за времето по тв France 2, а предаванията му са следени от към 5 млн. фенове. „ Мосю Метео “ липсващ от ефира след анонсиране на новата му книга.

В рекламно видео водещият споделя: „ Всяка чер се обръщам към 5 милиона французи, с цел да си поговоря с вас за вятъра, облаците и слънцето. Всъщност има нещо значимо, доста значимо, което не мога да ви кажа, защото за него няма нито време, нито място. Ние сме заложници на планетен скандал, обвързван с промените на климата – бойна машина, чиято цел е да ни държи в боязън. “

Филип Вердие се явява лице на France 2, що се отнася до времето, и до момента никой не го е приемал за абсурден публицист. Но книгата му в действителност съдържа информация, която във Франция към този момент се назовава сензационна, разобличаваща и способна да промени доста неща, в това число в държавната система на Франция.

Петата република отделя доста внимание на въпросите за климатичните промени в света и още тази година ще посрещне интернационална конференция по този проблем. На нея е и отдаден изводът на книгата, в която да вземем за пример се споделя, че служителите, както се показва създателят, „ брутално орязват цялата информация “, която по някакъв метод опонира на изводите, появяващи се всекидневно на страниците на медиите и звучащи от екраните на държавните канали.

Например, по публични данни, в случай че не се редуцира количеството изхвърляни във въздуха въглеводороди, то в близко време междинната температура в света ще нарасне с към 5 градуса, което ще докара до пагубни последици.

Според метеоролога хората биват плашени, с цел да се опасяват от всичко и страната да харчи повече пари за екология. Всъщност, счита Вердие, това не подобен огромен проблем. Освен това за Франция – назад, това е позитивен миг. Например той споделя, че по-топло време ще притегли още повече туристи във Франция, а това е доста сериозен източник на приходи за страната.

Вердие изяснява, че колкото и да е необичайно, във Франция ще намалее смъртността, че хората ще заплащат по-малко пари за електричество и най-после – това ще докара до по-добри реколти от грозде за виното и шампанското и ще донесе спомагателни приходи и за елементарните французи.

Но както отбелязва Филип Вердие в своята книга, съществува табу за сходни разсъждения от страна на политиците, а, естествено, той не може да приказва от екрана на тв приемника за това и е решил да издаде книга.


TEASER OFFICIEL – CLIMAT INVESTIGATION… by Editions_Ring

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР