В Европа птицата ще лети по нашите (на ЕС) правила.

...
В Европа птицата ще лети по нашите (на ЕС) правила.
Коментари Харесай

ЕС с предупреждение към Илон Мъск

" В Европа птицата ще лети по нашите (на ЕС) правила ". Това написа в Twitter еврокомисарят по вътрешния пазар Тиери Бретон в отговор на написаното от Мъск, че " птицата е свободна ". По този метод той предизвести милиардерът, че платформата би трябвало да съблюдава разпоредбите на Европейски Съюз.
Прочетете още
По време на срещата си с Бретон през май Мъск съобщи, че новият Закон за цифровите услуги на Европейски Съюз е " съответствува тъкмо с моето мислене ". 

Блокът от 27 страни постанова законодателство, което има за цел да ограничи властта на американските софтуерни колоси и да ги принуди да ревизират по-внимателно противозаконното или нездравословно онлайн наличие.

Мъск даде обещание да трансформира Twitter в " обща цифрова платформа, където необятен набор от убеждения могат да бъдат обсъждани по здравословен метод ", откакто приключи договорката по придобиването ѝ.

Идеята най-богатият човек в света да ръководи Twitter разтревожи деятелите, които се притесняват от внезапно повишаване на издевателството и дезинформацията, като самият Мъск е прочут с това, че троли други консуматори на обществената мрежа.

Мъск даде обещание да сведе модерирането на наличието до най-малко и се чака да възвърне достъпа на Доналд Тръмп до платформата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР