Видео, в което Киро Брейка споделя кариерното си израстване като

...
Видео, в което Киро Брейка споделя кариерното си израстване като
Коментари Харесай

Киро Брейка и кариерата му като сводник! Вместо да отговоря пред прокуратурата, той прави ПР на партии

Видео, в което Киро Брейка споделя кариерното си израстване като сводник в Испания, провокира вълна от отвращение в обществените мрежи. Брейка, който измежду главните апологети на новоизлюпената партия " Величие "   споделя за " подвизите си " като сводник, за това по какъв начин е продавал и пребивал дами, по какъв начин ги е мачкал и какво е отношението му към тях. Видеото е било оповестено преди две години, 24 часа след стартирането му е било изтрито, само че някой от " почитателите " му го е свалил и го е пуснал още веднъж в мрежата. 
Прочетете още
Накратко той самичък споделя по какъв начин влачил за косата жена, по какъв начин блъснал една и и насинил окото, назовава дамите отпадъци и с всевъзможни прилагателни без капка позор. Обяснява по какъв начин продал няколко на други сутеньори и така нататък и тъй наречените Същият този човек има искания да е водач на мнение, чете морал в канала си и раздава правораздаване. 

Интересно дали почитателите му споделят неговата философия за живота, отношението към дамите и насилието към по-слабите от него? Би било тъпо в случай че е по този начин. Още по-жалко е, че хора, които явно толерират неговата ценностна система са към този момент в Народното събрание и ще коват закони. 

Истината е, че болшинството от хората харесват този модел - тарикатът, мъжагата, хитрецът, кадърен да употребява всичко и всички (включително по-слабите от себе си) за персонална полза. Този модел бива налаган освен през “ютуб ” величията като този сутеньор, който пуши цигари в микрофона и приказва преднамерено най-просташки (наистина е нарочно). Този модел бива запечатван в съзнанието на генерации българи през водачи на всякакво мнение - от медии до парламент, коментира писателят Радослав Бимбалов. 

Погнуса е слаба дума за чувството, което провокира този човешки боклук. Тежко ни щом на такива се гласоподава доверие за социална активност. Срам и отвращение за гласувалите за величието на отврата и падението, добавя различен консуматор в обществените мрежи. 

Коментара на Брейка е, че видеотото не било негово. Преди две години, когато е качено в мрежата обаче ИИ още не се използваше. А и в този момент надали е допустимо ИИ да сътвори сходна скотщина. 

 

 

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР