В едно от най-откровените си интервюта, което даде за тв

...
В едно от най-откровените си интервюта, което даде за тв
Коментари Харесай

Преди оцелявах, сега живея: Жизел Бюндхен

В едно от най-откровените си изявленията, което даде за тв канала CBS News, супермоделът Жизел Бюндхен призна, че преди раздялата си с Том Брейди се е чувствала по този начин, като че ли се е борила да оцелее, до момента в който в този момент живее пълноценно.

Припомняме, че връзката на към този момент някогашните съпрузи стартира през 2007 година, като за времето, в което бяха дружно, те станаха родители на две деца, а манекенката беше като втора майка и за сина на куотърбека от връзката му с актрисата Бриджит Мойнахан. Новината за раздялата им беше оповестена обществено през ноември 2022 година и меко казано провокира ужас и потрес измежду почитателите им, защото двамата изглеждаха като идеалното семейство, с съвършен живот.

Жизел споделя, че е щастлива да встъпи в новия стадий от живота си и че до отрицателния процес в брака й се стигнало, защото двамата с Том последователно се раздалечили. След като преди години взе решение да остави на назад във времето модата, с цел да се отдаде на фамилията и най-много на децата си, през днешния ден тя е подготвена да се завърне с цялостна мощ във висшата мода.

Говорейки за решението за бракоразвод, Жизел споделя: " Мисля, че това не е нещо, за което мечтаех и на което се надявах. Родителите ми са женени от 50 години и доста желаех това да се случи и с мен... Но би трябвало да приемеш, че от време на време растете дружно, от време на време се разделяте... Искам да кажа, че той е бащата на децата ми, тъй че постоянно ще му искам най-хубавото и постоянно ще съм му признателна, че ме подари с тях. "

 

 

Откакто оповестиха раздялата си нито Жизел, нито Том публично са удостоверили да имат нова връзка. Въпреки това спортистът към този момент неведнъж беше засечен в компанията на модела Ирина Шейк, а техни другари потвърдиха, че двамата доста си пасват и гледат накъде ще се развият връзките им.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР