В една връзка, винаги и двамата души са виновни за

...
В една връзка, винаги и двамата души са виновни за
Коментари Харесай

Внимание, дами: 7 стъпки към мъжката изневяра

В една връзка, постоянно и двамата души са отговорни за краха на едни връзки. Няма значение дали слагате край без избрана причина или даже поради невярност. Вина има даже този, който е останал правилен от самото начало. Каква? Ще разберете в идващите редове.

Сексът става обикновен
За страдание замайването от целувки и токът който минава по тялото ви при допира на обекта ви на предпочитание, не се резервират за цялостен живот. Вашата физическа интензивност с времето става планувано събитие, при което всичко е известно доста преди да стартира. За да го избегнете, е нужно да се отпуснете и да фантазирате повече. Правете си непредвидени изненади, които дълго биха се помнили с боязън.

Грижата за него ви носи задължение
Заради домашните отговорности, работата и разкрасителните процедури и извършване на покупки имате по-малко време за обичания човек. Целувка заран преди работа, еднократно писане денем и незаинтересовано подмятане по време на „ Как мина денят ти”. Такова отношение хората възприемат като голямо наказване, тъй като към този момент не се усещат нужни за вас. Гледайки се в профил се виждат като изоставени.

Бях отегчена от него
Рутинните процедури не стопират. Примирявате се с еднообразието, единствено поради фамилията. Традицията в една двойка са хубаво нещо, само че няма нищо неприятно да разнообразявате връзките си през свободното време. Направете си екскурзия или планувайте нещо дружно.

Престанах да бъда обичаната му жена, станах майка
Ако някой мисли, че би трябвало просто да е обгрижван, то той доста бърка. Не би трябвало да натрапвате положително отношение и грижа, това по-скоро се асоциира от другия с готовност да го контролирате, а не с обич. „ Сложи ли си шапката”, „ Взе ли чадър”. Жените постоянно оставят бележки с указания какво да стори мъжа, а не просто, с цел да му кажат, че го обичат. Променете това.

Истерична ревнивост
Жените са доста прочувствени същества. Важно е да разберем, че непрестанните ни прояви, прищявки, болежка, ревнивост и подозрения биха навредили на връзката ни и биха имали противоположен резултат – да тласнем другия към трети човек. Не го обиждайте, като постоянно го сравнявате с другите и натъртвате какво те вършат за приятелките си. Това единствено го наскърбява и ядосва, показвайки че любовта ви не е безусловна.

Поех юздите
Не е ясно кой е отговорен за това, че някои дами вместо положителни домакини, стават съществени бизнес дами. Това е неправда за един мъж, който губи самоувереността си. Трудно би му било да одобри обстоятелството, че живее с мъж в пола, чиито месечен приход е по-голям от неговия. За да омекотите всичко това, просто бъдете доста по-мила, грижовна, любяща и най-много УЯЗВИМА пред него.

Не отговарящ
Ако вашият мъж не стопира да се развива, то вие не би трябвало да тъпчете на едно място. Трябва да бъдете равна в силата му. Неговата неустрашимост пораства, което значи, че и вашата женственост също би трябвало да пораства. Гледайте, в случай че той е на гребена на вълната, то и вие да сте на същата линия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР