В една връзка може да има много преломни моменти. Именно

...
В една връзка може да има много преломни моменти. Именно
Коментари Харесай

Защо той не казва „Обичам те“

В една връзка може да има доста преломни моменти. Именно от тях от време на време зависи в каква посока ще поемат връзките сред сътрудниците и дали може да очаквате нещата да станат по-сериозни. Един от главните мотиви за разногласия и подозрения, основно при дамите, е въпросът за какво техният сътрудник не им споделя „ Обичам те ”. За една жена това е доста показателно, че връзката минава на нов стадий. Когато мъжът не крие възприятията си или към този момент е сигурен в това, което той изпитва към партньорката си, сигурно ще каже тези думи. Понякога обаче, колкото и да ви се желае, това по този начин и да не се случва. Ето някои аргументи:

Вашият сътрудник може да чака вие първа да го кажете. Много е допустимо сътрудникът ви да не е сигурен по какъв начин се чувствате и да чака вие да извършите първата крачка. Ако сте сигурни, че сте влюбени в индивида до вас, би трябвало да бъдете смела и да го кажете, без да се притеснявате. Това може да подтикне и индивида до вас също да показа възприятията си и дружно да преминете през този несръчен миг от вашата връзка.

Вашият сътрудник може да се усеща неловко да показва любовта си. От друга страна, в случай че към този момент сте споделили на половинката си, че го обичате и той към момента не е дал отговор, е хубаво да потърсите пояснение за това.  По внимателен метод и  не с обвинителен звук го попитайте какво биха могли да значат тези три думи за него. Разберете дали му е неловко да споделя „ Обичам те “ на хората като цяло, в това число фамилията и приятелите си, или е характерно за запознанствата или съответната ви връзка. Възможно е да е отгледан в семейство, където изразяването на обич не е било преподавано или насърчавано.

Вашият сътрудник може да е бил отритнат в предишното. Някои мъже може да изпитват боязън от това да признаят любовта си, в случай че преди време са били отхвърляни от други дами и това да им е нанесло сериозна контузия, която да пречи на изразяването му. Сблъскването с подобен тип отменяне, даже един път, би могло да попречи на някой да желае да го каже още веднъж, даже в случай че към този момент сте изразили личните си усеща. Ако казусът е подобен, тогава най-хубавото, което можете да извършите, е да се уверите, че вашият сътрудник се усеща подсилен и обичан. Не бива да позволявате съмнението на колегата ви да ви попречва да изразите себе си. Тогава би трябвало вие да поемете самодейността и да му покажете, че желанията ви са съществени и желаете да имате незабравими моменти дружно. Говорете за общото ви бъдеще и последователно ще усетите разлика в държанието му.

Партньорът ви може да се дистанцира. Ако вашата половинка не се опита да даде рационално пояснение, когато повдигнете този въпрос и вместо това се опита да избегне тематиката, това може да е сериозен проблем за вашата връзка. Невъзможността да кажете „ Обичам те “говори за боязън от прекомерна непосредственост и отвращение за съществено обвързване към този стадий. Опитайте един или два пъти и в случай че това по този начин и не се случи, проведете сериозен диалог, с цел да изложите вижданията си и да разберете дали имате съществено бъдеще с индивида до вас.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР