В една връзка е изключително важно как се държите с

...
В една връзка е изключително важно как се държите с
Коментари Харесай

6 начина да покажете уважение към половинката си

В една връзка е извънредно значимо по какъв начин се държите с половинката си. Това демонстрира вашите планове, усеща и по какъв начин гледате на нея. Всеки човек е друг, по отношение на характера си. Той може да демонстрира по друг метод възприятията си и по тази причина не е изненада, че методът на всеки може да не е идентичен.

 infomax-logo-50-15-HW

Затова е добре, както да познавате както себе си, по този начин и половинката си, с цел да намерите верния метод да показвате почитание към нея.

Ето няколко метода по какъв начин да покажете уважението си към вашия сътрудник в живота:

Изразяване на признателност

Чувството, че сте оценени, е съществена човешка нужда и това не е по-различно за мъжете във връзките. Отделете време, с цел да признаете нещата, които той прави и покажете на половинката си, че оценявате това, даже и това да са дребни или рутинни дейности. Това може да бъде толкоз просто, едвам му благодарите, че е изнесъл боклука или че е приготвил вечерята.

Отдаването на респект на брачна половинка ви е значимо, тъй като му демонстрира, че признавате и цените приноса му към връзката. Когато изразявате благодарност, показвате на половинката си, че сте наясно с напъните, които поставя, и с позитивното влияние, което има върху живота ви.

Това може да увеличи самочувствието му и да го накара да се усеща по-сигурен и убеден във връзката. Освен това изразяването на признателност може да помогне за подсилване на прочувствената ви връзка с него.

 половинката си

Слушайте деликатно

Покажете на половинката си, че в действителност се интересувате от това, което има да каже, като го слушате интензивно. Това значи да му отделяте цялото си внимание, да установявате контакт с очите и да отговаряте замислено. Активното чуване на брачна половинка ви е значимо, тъй като му демонстрира, че цените неговите мисли и отзиви, а също по този начин оказва помощ за възстановяване на връзката във връзката ви.

Когато изслушвате интензивно, вие сте в положение да разберете по-добре гледната точка на половинката си си и да избегнете недоразумения или неправилни тълкувания. Това от своя страна може да помогне за понижаване на разногласията и различията и за основаване на по-позитивна и хармонична връзка. То може също по този начин да сътвори възприятие на взаимно почитание, при което и двамата сътрудници се усещат чути и разбрани.

Потвърждавайте възприятията му

Чувството, че сте разбрани и признати, е от решаващо значение, с цел да могат хората да се усещат ценени и уважавани. Валидирането на възприятията на брачна половинка ви е един от най-хубавите способи да го почитате. Това е по този начин, тъй като му демонстрира, че признавате и приемате неговите страсти. Когато потвърждавате възприятията на половинката си, показвате, че разбирате и приемате неговата позиция, даже и да не сте безусловно съгласни с нея.

Като потвърждавате възприятията му, вие създавате безвредна и подкрепяща среда, в която той може да показва себе си, без да се опасява от наказание или отменяне. Това може да помогне и за подсилване на прочувствената ви връзка, и за създаване на доверие сред двамата.

 6 метода да покажете почитание към половинката си

Подкрепяйте задачите му

Насърчавайте половинката си в неговите персонални и професионални цели и бъдете неговият максимален покровител. Това безспорно е един от най-хубавите способи да почитате брачна половинка си. Това може да значи да му помогнете да изследва нова опция за работа или да го подкрепите на идващото му съревнование.

Това е значимо, тъй като му демонстрира, че сте вложили в неговия триумф и благоденствие. Освен това поддръжката за задачите на брачна половинка ви може да помогне за подсилване на прочувствената ви връзка и създаване на доверие.

Показвайте физическа обвързаност

Физическото допиране е съществена човешка нужда и това не е по-различно за мъжете във взаимоотношенията. Когато показвате физическа обвързаност към половинката си, това може да помогне за подсилване на прочувствената ви връзка и за основаване на по-дълбоко чувство за фамилиарност и непосредственост.

Освен това проявата на физическа любов може да помогне за понижаване на напрежението и тревогата и за възстановяване на цялостното богатство. Когато участвате във физическо допиране, то освобождава ендорфини, които са хормони на положителното въодушевление, които могат да оказват помощ за възстановяване на настроението и поощряване на релаксацията.

 половинката си

Уважавайте неговите граници

Всеки има свои граници и е значимо да почитате половинката си. Спазването на границите във връзката ви е един от най-хубавите способи да почитате своя сътрудник, тъй като демонстрира, че признавате и зачитате неговата характерност, полезности и самостоятелност.

Когато почитате границите на половинката си, му показвате, че признавате и приемате потребността му от персонално пространство, цялост на персоналния живот и власт за взимане на решения.

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР