В една сериозна връзка партньорите си показват един на друг

...
В една сериозна връзка партньорите си показват един на друг
Коментари Харесай

Вижте 6 типа жени, от които мъжете бягат

В една сериозна връзка сътрудниците си демонстрират един на различен както своите най-хубави страни, по този начин и най-лошите черти от характера си. Това е разбираемо – никой не може да бъде най-хубавата версия на самия себе си в 100 % от времето. И въпреки всичко доста дами не осъзнават, че сами саботират връзките си със своя сътрудник, тъй като избират да се държат по избран метод, който отвращава 99 % от мъжете. Ето и кои са тези 5 типа държание, от което представителите на мощния пол бягат стремително:

1. Маниачката на тематика надзор
Има един тип дами, които желаят да имат цялостен надзор над връзката, поставяйки мъжа „ на мястото му “ неведнъж. Те гледат на себе си като на „ по-важната “ половинка. Този вид дами вбесяват мъжа до себе си като непрестанно го подлагат на критика и му вършат забележки за щяло и нещяло. Те освен се пробват да го управляват, само че подкопават всекидневно самочувствието му, съмнявайки се в неговата подготвеност. Мъжът стартира подсъзнателно да се усеща по този начин, като че ли дамата ограбва неговата неустрашимост.

2. Жената-майка
Има един тип дами, които обичат да се държат като майки на своите сътрудници. Тези дами задушават половинките си като все се тревожат за тях. Освен това този вид жена е склонна да поема прекалено много върху себе си – тя товари своите рамене с всички наслади, всички скърби, всички възходи и падения в връзките и по този начин оказва напън върху самата себе си. Тя непрестанно се чуди по какъв начин се усеща половинката ѝ, какво може да направи, с цел да усъвършенства връзката, а в последна сметка мъжът стартира да се бунтува.

3. Жената вамп
Жената вамп е чаровна, само че единствено за известно време. Тази жена умее да притегли мъжа в ръцете си, като залага на своята половост. С други думи, тя управлява колегата си със секс. Причината заради която тя саботира връзката е, че всъщност манипулира и изнудва колегата си и той в даден миг стартира да недоволства.

4. Девойката в неволя
Концепцията за „ девойката в неволя “ е елементарна: момчето среща момичето, избавя го и двамата заживяват щастливо по-късно. Може да звучи сантиментално и елементарно, само че тази връзка е сполучлива за малко. В дълготраен проект няма жена, която постоянно да бъде в неволя, а мъжът до нея не може все да го играе воин – прекомерно изтощително и нереалистично е. В края на краищата, мъжът стартира да се възмущава от мрънкащата, мързелива и некомпетентна жена до себе си.

5. Жената-дразнител
Има един вид дами, които обичат да нервират индивида до себе си преднамерено. В началото на връзката това е занимателно, само че след време носи огромна незадоволеност от връзките. Умишлените дрязги сред сътрудниците построяват стена сред тях. Мъжът стартира да се усеща незадоволен, несъответстващ и уединен.

6. Принцесата
Когато една жена играе ролята на „ принцесата “, тя мисли доста по-малко за връзките си, само че доста повече я е грижа за самата нея. Тази жена желае да бъде глезена, обожавана и сложена на фундамент от мъжа си. Жените, които възприемат тази роля, освен ограбват щастието на половинката си (тъй като връзката е прекомерно празна), само че и си лишават сами шанса да изживеят същинска обич.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР