В двореца Бленъм се разполага едно от най-ексклузивните автомобилни изложения

...
В двореца Бленъм се разполага едно от най-ексклузивните автомобилни изложения
Коментари Харесай

Автомобилен дизайн - изложение в Англия дава полет на фантазията

В двореца Бленъм се разполага едно от най-ексклузивните автомобилни изложби в света. Класически и модерни суперавтомобили на стойност милиони паунди украсяват тревните площи на херцога на Марлборо. Всеки клиент желае фотография с обичаната кола.

Този черен ван “Мерцедес “ наподобява напълно нормално, само че крие интериор, който го прави един от най-луксозните модели на салона. Или суперджет на 4 колела.

Производителят „ Клайв Сътън “ показва новия си VIP Спринтър – автомобил за известни футболисти, рок звезди и огромни предприемачи.

Седалките могат да се накланят, което разрешава на 7 души да пътуват в безусловно улеснение. 
Седим в нашия VIP Спринтър 2024. Един частен аероплан на колела. 7 първокласни седалки от висок клас, с масаж, климатик и опори за краката. Два 43-инчови екрана, на които можете да си инсталирате приложения за филми и видеоигри... Нашият модел, който на външен тип наподобява като нормален ван на „ Мерцедес “, дава благоприятни условия както за огромните играчи от бизнеса, по този начин и за фамилиите. В него могат да се поберат свободно 6-7 души дружно с багажа и пътуването им ще бъде удобно.
Люк Сътън – маркетинг шеф на „ Клайв Сътън “ 

Един модел, който не може да бъде разказан като неизвестен, е рожба на съдействието сред шведския производител „ Кьонигсег “ и компанията за интериорен дизайн „ Дивайн Савиджис “. Ако в миналото се притесните, че суперколата ви, която развива скорост от 285 благи в час, не притегля задоволително внимание, то покриването ѝ с дръзновен тапет може да се трансформира в мечтаната алтернатива.

Дизайнът включва извити лози и птички колибри. Вдъхновен е от някои мостри в Природонаучния музей в Лондон.

 
Избрахме този принт особено, тъй като дава чувство за свободно реене и също така приляга на формата на колата. Това е дизайн, който разработихме с Природонаучния музей в Лондон. Ползвахме неговите архиви, с цел да създадем тази щампа, наречена „ Забранен разцвет “.
Джейми Уоткинс – съосновател на компания за интериорен дизайн 

На салона могат да се видят още новия модел джип „ Дифендър “ на английската компания „ Кингсли “, както и суперавтомобил „ Астън Мартин “ с поставки за велосипед на покрива. Може да не наподобява елегантно решение за аеродинамиката, само че прибавя нова функционалност на една класическа спортна кола.  
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР