Шогун“ спечели награда Еми за най-добър драматичен сериал и постави

...
Шогун“ спечели награда Еми за най-добър драматичен сериал и постави
Коментари Харесай

„Шогун“ спечели награда „Еми“ за най-добър драматичен сериал

„ Шогун “ завоюва премия " Еми " за най-хубав трагичен сериал и сложи връх за най-вече статуетки за един сезон – 18.

С функциите си в шоуто Хироюки Санада и Анна Савай завоюваха премиите за най-хубав артист и актриса в трагичните сериали, с което станаха първите японски артисти, печелили в тези категории.
Когато за пръв път споделиха името ми, се почувствах необикновено. Но откакто се качих на сцената, почувствах тежестта на момента, какво значи всичко това в исторически проект и за нас, актьорите. Надявам се идващото потомство да види смисъл в нашите номинации и победи, че сме основали сериал, обвързван с избран исторически интервал, който обаче се трансформира в международно признат артикул.
Хироюки Санада – притежател на „ Еми “ за основна мъжка роля в трагичен сериал

" Мечката " завоюва в три от четирите комедийни категории на премиите " Еми ", само че Джийн Смарт завоюва третата си премия за ролята си на комедиантка в " Хитринки ". А сериалът бе приет за най-хубав при комедийните.

Джереми Алън Уайт и Ебон Мос-Бахрах завоюваха за втори следващ път награди " Еми " за най-хубав комедиен артист и поддържащ комедиен артист.

Елизабет Дебики ( “Короната “) и Били Кръдъп ( “Сутрешното шоу “) бяха отличени за най-хубави артист и актриса в трагични сериали.

Комедията Baby Reindeer завоюва при лимитираните сериали – за най-хубав артист и най-хубав сюжет за основателя и звездата на сериала Ричард Гад, за най-хубава поддържаща актриса за Джесика Гънинг, както и за най-хубав лимитиран сериал.

Джоди Фостър завоюва първата си премия " Еми " за най-хубава актриса в лимитиран сериал, за ролята си в " Истински детектив: Тъмната страна ".
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР