В допълнение към дебюта на новия MG3 Hybrid Plus, MG

...
В допълнение към дебюта на новия MG3 Hybrid Plus, MG
Коментари Харесай

Марката елмобили IM на MG Motor с премиера в Женева

В допълнение към дебюта на новия MG3 Hybrid Plus, MG Motor чества още една международна премиера на автомобилното ревю в Женева през 2024 година - тази на новата марка IM. IM значи умна подвижност и ще предлага напълно електрически транспортни средства в Европа от 2025 година

IM L6 е показан на публиката за първи път в Женева като чисто електрически седан, който би трябвало да впечатли с насочени към бъдещето технологии. Новият напълно електрически IM L6 предлага изключителни характерности на шофиране. Той форсира от 0 до 100 км/ч за малко под три секунди. В взаимозависимост от разновидността на модела - с литиево-йонна или твърда батерия - предстоящият му пробег е над 600 или 800 километра, съгласно производителя.

За лансирането на европейския пазар през 2025 година IM ще има явен фокус върху седани и SUV. Всички модели IM се характеризират изключително с най-модерните електрически задвижвания, потреблението на усъвършенствани системи за подкрепяне на шофирането и интелигентни и мрежови услуги.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР