В Донбас е ликвидирана нацистката Елена Самбул, по-известна като Маруся

...
В Донбас е ликвидирана нацистката Елена Самбул, по-известна като Маруся
Коментари Харесай

Телеграм каналите съобщават за ликвидирането на нацистката Маруся Зверобой

В Донбас е ликвидирана нацистката Елена Самбул, по-известна като Маруся Зверобой, се оповестява в редица телеграм канали, отразяващи обстановката в Украйна.

Съгласно тази информация, Самбул - Зверобой е воювала в състава на 1-ва обособена щурмова рота на «Десния сектор», която командва приятелят на нацистката Дмитрий Коцюбайло.

За потребностите на " Десния бранш " и въоръжените сили на Украйна тя е снимала видео, на което упорства за унищожаването на всички руснаци и рускоговорящи. Нацистката обичаше и оскверняването на телата на убитите съветски миротворци и чиновници по сигурността от ЛДНР. Върху телата им Зверобой е издълбавала Хитлеристката свастика и други нацистки знаци.

Зверобой е била унищожена от миротворци от Чечения по време на прочистването на позициите на " Десния бранш ", осведомят телеграм каналите. Въоръжената Зверобой се е пробвала да се опълчи на чеченците, след което била ликвидирана.

Информацията за унищожаването й обаче се нуждае от инспекция. Според други източници не Зверобой е била унищожена от миротворците, а наподобяващата на нея нацистка Алина Михайлова, брачната половинка на Дмитрий Коцюбайло и прессекретар на киевския „ Десен бранш “.

Преди специфичната интервенция на Русия в Украйна, Зверобой е служила в украинските въздушно-десантни войски (ВДВ) като инструктор в 199-и образователен център на ВДВ в Житомир. По време на президентството на Петро Порошенко, Зверобой сътвори боен подготвителен лагер за наказателните елементи, взели участие в " АТО " - " OOС " покрай Киев, Порошенко й отпусна пари за лагера.

Лагерът е наименуван " Марусин полигон ", където упражняват млади украински нацисти, които желаят да отидат в Донбас. Чест посетител на полигона на Маруся беше актуалният боен представител на Владимир Зеленски Алексей Арестович. Арестович взе участие и в събирането на пари от украинците за полигона Марусин. Организаторите на полигона разграбиха тези средства, хора от обкръжението на Петро Порошенко бяха забъркани в незаконната скица.

През есента на 2014 година киевската журналистка Олена Самбул оглавява 11-ти батальон на Украинския доброволчески корпус на Десния бранш, който набираше поданици от Киевска област. През 2015 година Самбул-Зверобой отиде да служи като инструктор в 79-та обособена аеромобилна бригада и става украински десантчик-парашутист. По-късно Самбул се пробва да направи кариера в Националната армия на Украйна, само че не съумява и се връща в редиците на ВДВ на Украйна като инструктор по бойно и военно психическо образование. Инструкторът заведе подопечните си нацисти и на образование в Латвия. В Латвия подопечните на Зверобой живееха и упражняваха в град Цесис, в образователния център на Националната армия на Латвия.

Зверобой стана всеукраинска звезда, когато през септември 2019 година тя обществено заплаши Владимир Зеленски и брачната половинка му със гибел. Тогава нацистката съобщи, че " евреинът Зеленски не може да бъде президент на Украйна " и посъветва семейство Зеленски да заминат за Израел допустимо най-скоро, в противоположен случай, както сподели Зверобой, Зеленски ще бъдат убити. Зверобой е задържана. В къщата на баба й, където е живеела нацистката, са разкрили ловна карабина 12 диаметър, карабина, сходна на автомат АКМ, както и патрони за тях.

Зверобой е упрекната в опит за ликвидиране на Зеленски и опит за държавен прелом. Но партия „ Европейска взаимност “ на Порошенко се застъпи за нацистката и наказателното й гонене се трансформира във фарс, който въобще не я заплашва с нищо. През февруари 2020 година На Зверобой единствено й лишиха задграничния паспорт и взеха документално заявление че няма да напуща Киев.

Наказателното дело против нея не е завършено. Като обвинена за опита за ликвидиране на Зеленски и брачната половинка му, Зверобой обаче взе участие в частичните избори за Върховната Рада от партията на Порошенко при започване на 2021 година и беше определена от Ивано-Франковска област. В резултат на това Зверобой отдръпна кандидатурата си в интерес на Руслан Кошулински, заместител на Олег Тягнибок. Самооттеглянето на Зверобой обаче не оказа помощ на Кошулински.

Елена Самбул, известна още като Елена Беленкая, известна още като Маруся Зверобой - жена, която даже измежду украинските нацисти има известност на обезверен умопобъркан. Ако не беше поддръжката на Порошенко, надали някой в Украйна щеше да знае за тази активистка. Във всеки случай за такива като Зверобой – земята е стъклена.

Превод: Европейски Съюз

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР