В документа се допълва, че това може да стане като

...
В документа се допълва, че това може да стане като
Коментари Харесай

Еврокомисията поиска България да намали цялостната си зависимост от горива и техния внос

В документа се добавя, че това може да стане като страната ни диверсифицира доставките си на синьо гориво и усили интерконекторите със прилежащите страни за тази цел.

Също по този начин се предлага България да усили енергийната успеваемост в промишлеността и в частния и публичен сграден фонд, както и да предизвиква устойчиви решения при централното отопление. За следващата година България би трябвало да подсигурява, че растежът на обществените разноски е в сходство с цялостната бюджетна политика, като се има поради продължаващата краткотрайна и целева поддръжка за най-уязвимите от повишаването на силата семейства и компании, а и за бежанците от Украйна.

Страната ни също по този начин би трябвало да усили обществените вложения за зелен и цифров преход и за енергийна сигурност, в това число като употребява Механизма за възобновяване и развиване, проекта RepowerEU за енергийна самостоятелност и други европейски фондове.

След 2023 година България би трябвало да следва данъчна политика, ориентирана към постигането на рационално средносрочно положение на бюджета.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР