В дните 12 и 13 април екипи на районните управления

...
В дните 12 и 13 април екипи на районните управления
Коментари Харесай

Трима задържани при спецоперации срещу наркоразпространението в Сливен и Нова Загора

В дните 12 и 13 април екипи на районните ръководства в Сливен и Нова Загора са провели интервенции по противопоставяне на наркоразпространението.

Служители на браншове "Криминална полиция " и сектори "Запад ", "Петолъчка ", "Надежда " и "Кв.Шести " са направили всеобщи инспекции на лица от престъпния контингент, в обекти, коли и частни адреси. Претърсванията са осъществени с полицейски кучета, подготвени да откриват наркотични субстанции. Задържани са трима, конфискувани са пакетирани и приготвени за продажба дози канабис и хероин.

На 12 април криминалисти на сектори "Надежда " и "Запад " са иззели канабис, прикрит в лек автомобил и в частни парцели в сливенското село Блатец. В квартал Шести в Нова Загора са конфискувани 46 пакетчета с вещество, което при полевия тест е реагирало на хероин. Задържаните са Т.Т. (38г.) от град Нова Загора, Н.С.(36г.) и Х.Б.(21г.) от село Блатец.

За резултатите от извършените интервенции е известена Окръжна прокуратура-Сливен.

Образувани са досъдебни производства.

Действията на ОДМВР-Сливен по противопоставяне на производството и разпространяването на наркотични субстанции не престават.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР